Vorige edities

 • 2017

  Magische nachttocht door Brugge trekt duizenden lopers en wandelaars

  Zaterdagavond stond in Brugge de Brugge Urban Trail by Night, de eerste avondeditie van de Brugge Urbain Trail, op het programma. Ruim 4000 enthousiaste deelnemers genoten van een prachtig parcours in de West-Vlaamse hoofdstad.

 • 2016

  Geslaagde en zonnige vierde editie van Brugge Urban Trail

  In Brugge heeft zondag de vierde editie van Brugge Urban Trail« plaatsgevonden, dat is een uniek loopevenement over 10 km langs en door tal van historische Brugse gebouwen. .

 • 2015

  5000 lopers ontdekken verborgen pareltjes in Brugge

  De start van de derde editie van de Brugge Urban Trail vond plaats op de Markt, volgens velen het mooiste plekje van Brugge. Maar de 5000 deelnemers ontdekten ook enkele verborgen pareltjes van de binnenstad.

 • 2014

  'Nog mooier, nog groener'

  Onder een heerlijke (na)zomerzon was het voor de 5000 deelnemers aan de tweede editie van de Brugge Urban Trail genieten geblazen. "Nog mooier en nog groener dan vorig jaar!", was een veel gehoorde reactie.

 • 2013

  Eerste Brugge Urban Trail is groot succes

  Niet minder dan 4.000 lopers daagden op voor de eerste - en meteen ook uitverkochte - editie van de Brugge Urban Trail, een 10 km lang loopevenement dwars door de historische Brugse straten en gebouwen.