Nieuws

Keukeleire: 'Een van de mooiste weken van mijn leven'

28.05.2017

Jens Keukeleire volgt Dries Devenyns op als eindwinnaar van de Baloise Belgium Tour. Hij legde de basis voor zijn overwinning in een lange ontsnapping in de Ardennenrit en maakte het zondag af in de Gouden Kilometer.

Lees meer

Debusschere: 'Hele belangrijke zege voor onze ploeg'

28.05.2017

Jens Debusschere sprintte zondag in Tongeren naar de overwinning. Een belangrijke zege voor Lotto-Soudal. "We hebben ons deze week getoond, maar hadden deze zege nog nodig", besefte Debusschere.

Lees meer

Debusschere sprint naar dagzege, Keukeleire verovert eindwinst in Gouden Kilometer

28.05.2017

Jens Debusschere heeft zondag in Tongeren de laatste etappe van de Baloise Belgium Tour gewonnen. De renner van Lotto-Soudal was de snelste in de sprint. Jens Keukeleire pakt de eindzege dankzij de bonificatieseconden in de Gouden Kilometer.

Lees meer

Wat moet u onthouden van de vierde etappe?

28.05.2017

Vandaag staat de slotrit in de Baloise Belgium Tour op het programma. De renners rijden van Tienen naar Tongeren, maar eerst blikken we nog even terug op de Ardennenrit van zaterdag.

Lees meer

Cavagna is de nieuwe leider: 'Bang van de Gouden Kilometer'

27.05.2017

Rémi Cavagna (21) is na de Ardennenrit de nieuwe leider in de Baloise Belgium Tour. De jonge Fransman van Quick Step Floors heeft in het algemeen klassement één seconde voorsprong op Jens Keukeleire.

Lees meer

Lammertink: 'Hele dag in de zege geloofd'

27.05.2017

Maurits Lammertink boekte in de vierde etappe van de Baloise Belgium Tour zijn eerste overwinning van het seizoen. De Nederlander rondde in Ans een ontsnapping van bijna 150 kilometer succesvol af.

Lees meer

Vluchters beloond: Lammertink de rit, Cavagna de leiderstrui

27.05.2017

De Nederlander Maurits Lammertink heeft de vierde etappe van de Baloise Belgium Tour gewonnen. De Nederlander rondde een lange vlucht succesvol af. De Fransman Rémi Cavagna wordt de nieuwe leider.

Lees meer

Wat moet u onthouden van de derde etappe?

27.05.2017

De renners bedwingen vandaag in een etappe over 167 kilometer de Ardennen, maar wat moet u onthouden van de individuele tijdrit gisteren in Beveren?

Lees meer

Van Aert: 'Ga vol voor het eindklassement'

26.05.2017

Geen bisnummer voor Wout Van Aert in Beveren. Na winst in de proloog van vorig jaar werd de wereldkampioen veldrijden vrijdag derde. In het algemeen klassement neemt hij wel de leiding over van Philippe Gilbert.

Lees meer

Brändle: 'Eén van mijn beste tijdritten ooit'

26.05.2017

Matthias Brändle heeft voor de tweede keer in drie jaar een tijdrit in de Baloise Belgium Tour op zijn naam geschreven. De Oostenrijker haalde het met ruim verschil voor Tony Martin en Wout Van Aert.

Lees meer

Brändle wint met overmacht de tijdrit, Van Aert is de nieuwe leider

26.05.2017

Matthias Brändle heeft in Beveren de derde etappe van de Baloise Belgium Tour gewonnen. De Oostenrijker zette in een tijdrit over 13,4 kilometer de snelste tijd neer. Wout Van Aert neemt in het algemeen klassement de leiding over van Philippe Gilbert.

Lees meer

Startlijst individuele tijdrit Beveren-Beveren

26.05.2017

In Beveren staat vandaag de derde etappe, een individuele tijdrit over 13,4 kilometer, op het programma. Andrew Fenn rijdt om 13u49 als eerste van het startpodium, om 16u30 is leider Philippe Gilbert aan de beurt.

Lees meer

Wat moet u onthouden van de tweede etappe?

26.05.2017

De Baloise Belgium Tour strijk vandaag neer in Beveren voor een individuele tijdrit over 13,4 kilometer. Een dag voor de hardrijders dus, maar wat moeten we onthouden van de tweede etappe?

Lees meer

Gilbert: 'Goede zaak gedaan voor eindklassement'

25.05.2017

Philippe Gilbert neemt dankzij zijn tweede plaats en bonificatieseconden in de Gouden Kilometer de leiderstrui over van Bryan Coquard. De Belgische kampioen blijft echter voorzichtig. "Tony Martin wordt mijn grootste concurrent."

Lees meer

Van der Poel: 'Euforischer dan in de cross'

25.05.2017

Het was een straffe stoot die Mathieu Van der Poel donderdag uithaalde in Moorslede. De veldrijder van Beobank-Corendon haalde het in de sprint met ruim verschil van Philippe Gilbert en Wout Van Aert. "Dat ik Gilbert kan kloppen, verbaast me toch wel een beetje."

Lees meer

Van der Poel klopt Gilbert en Van Aert na waanzinnige finale

25.05.2017

Mathieu Van der Poel heeft de tweede etappe van de Baloise Belgium Tour gewonnen. Na een fantastische finale was de Nederlander in een kopgroep van dertien sneller dan Philippe Gilbert en Wout Van Aert. Gilbert neemt de leiderstrui over van Bryan Coquard.

Lees meer

Wat moet u onthouden van de eerste etappe?

25.05.2017

De renners rijden vandaag van Knokke-Heist naar Moorslede. De etappe is mogelijk een nieuwe prooi voor de sprintersploegen, maar wat moet u onthouden van de eerste rit? Wij zetten het voor u op een rijtje.

Lees meer

Coquard: 'Deze sprint was op mijn lijf geschreven'

24.05.2017

Bryan Coquard boekte in Knokke-Heist zijn vijfde overwinning van het seizoen. De Franse sprinter verlaat aan het einde van het seizoen zijn ploeg. "Maar ik wilde tonen dat ik nog wil winnen in deze trui."

Lees meer

Coquard slaat dubbelslag in Knokke-Heist

24.05.2017

Bryan Coquard heeft op De Wandelaar in Knokke-Heist de eerste etappe van de Baloise Belgium Tour gewonnen. De Fransman haalde het voor Jens Debusschere en Daniel McLay. Coquard is ook de eerste leider in het algemeen klassement.

Lees meer

Ploegvoorstelling: Sterren tellen in Lochristi

23.05.2017

In een zomers sfeertje zijn dinsdagavond in Lochristi de deelnemers van de Baloise Belgium Tour aan het publiek voorgesteld. Aan toppers geen gebrek. Tony Martin, Tiesj Benoot en Philippe Gilbert doen een goei naar eindwinst. Edward Theuns, Jens Debusschere en Bryan Coquard mikken op ritwinst in een spurt. En dan is er nog een heel pakket veldrijders.

Lees meer

Dinsdag om 18u30 ploegenpresentatie in Lochristi

19.05.2017

De eerste rit van de Baloise Belgium Tour start woensdag, maar dinsdagavond kan je in Lochristi alle renners ook al eens de revue zien passeren tijdens de ploegenpresentatie. Iedereen is van harte welkom!

Lees meer

Baloise Belgium Tour pakt uit met mix van klassieke renners en toppers uit het veld

17.05.2017

Dinsdagavond 23 mei wordt met de ploegenvoorstelling in Lochristi de 87ste editie van de Baloise Belgium Tour feestelijk op gang getrokken. De organisatie brengt een unieke mix van klassieke renners en veldrittoppers aan de start. Nieuw is de intrede van de Baloise Safety Car.

Lees meer

Volg de Baloise Belgium Tour als VIP!

12.05.2017

Wil jij graag eens een etappe van de Baloise Belgium Tour vanop de eerste rij volgen? Dat kan! Dankzij Baloise Insurance maak je kans op een duoplaats in hun vip busje tijdens de rit van Knokke-Heist naar Moorslede op donderdag 25 mei.

Lees meer