Sankt Vith

Zondag 31.05.2015

Province Liege De Ronde van Frankrijk, de Waalse Pijl, Liège-Bastogne-Liège... de provincie Luik is opnieuw het epicentrum van de internationale wielersport. Een keuze voor de wereld van "de fiets", die verkregen werd door het dynamische sportbeleid en geïmplementeerd werd door de sportdienst van de provincie Luik . Deze organiseert meerdere spraakmakende evenementen waarmee ze haar imago opwaardeert en bovendien garant staat voor een belangrijke economische return.

Op 31 mei 2015 zal de Provincie Luik opnieuw trots zijn om de deelnemers van de Baloise Belgium Tour te mogen verwelkomen op haar grondgebeid. Voor deze nieuwe editie zal de gemeente Saint-Vith de eer hebben om de laatste etappe van de nationale wielerronde te ontvangen.

Sankt VithSankt Vith, hoofdstad van de Ardennen, aantrekkelijke commerciële en toeristische stad, gelegen op een hoogte van 480 m met 3.500 inwoners. Het is een moderne stad met hotels, restaurants, cafés, cultureel centrum, sportcentrum en zwembad. Georganiseerde en geleide bezichtigingen en uitstapjes worden aangeboden bij het touristinfo.

Alles voor een aangename verblijf in een stedelijke omgeving.

Website

www.st.vith.be

Programma

Zondag 31.05

Rit 5

Sankt Vith - Sankt Vith

Start

Luxemburger strasse, Sankt Vith : 10.40u

Passage finish

Luxemburger strasse: 12.51u, finish : 15.30u

Facebook

Belgium Tour