Nieuws

Van Aert: 'Cross is hier echt nog een feest'

28.12.2017

Wout Van Aert en Toon Aerts mochten in Loenhout samen met Mathieu Van der Poel. De wereldkampioen erkende dat de Nederlander een maatje te groot was. Aerts genoot met volle teugen van de Kempense hoogdag.

Lees meer

Van der Poel: 'Een van de mooiste crossen om te winnen'

28.12.2017

Mathieu Van der Poel heeft de nul achter zijn naam bij de Azencross weggeveegd en daar genoot de Europese kampioen met volle teugen van. "Bovendien is het klassement van de DVV Trofee ook zo goed als binnen", aldus Van der Poel.

Lees meer

Van der Poel imponeert in Loenhoutse blubber

28.12.2017

Mathieu van der poel heeft de zesde manche van de DVV Verzekeringen trofee in Loenhout op zijn naam geschreven. De Nederlander begon iets voor halfweg cross aan zijn zegetocht en soleerde zo naar zijn 20e zege van het seizoen.

Lees meer

Drie op een rij voor Cant in Loenhout

28.12.2017

Twee dagen na haar honderdste profzege heeft Sanne Cant ook de Azencross in Loenhout gewonnen. De wereldkampioene was ondanks een 'mindere dag' te sterk voor Lucinda Brand en Katie Compton. De Amerikaanse vergroot wel haar voorsprong in de IJsboerke Ladies Trophy.

Lees meer

Vijf op zes voor Iserbyt in DVV Trofee

28.12.2017

Eli Iserbyt blijft de DVV Verzekeringen Trofee bij de U23 domineren. In de Azencross in Loenhout was de Europese kampioen al voor de vijfde keer aan het feest. Tom Pidcock en Yannick Peeters vervolledigden het podium.

Lees meer

Cortjens veegt in Loenhout de nul van het bord

28.12.2017

Ryan Cortjens heeft in de Azencross in Loenhout zijn eerste overwinning van het seizoen geboekt. In de zesde manche van de DVV Trofee bij de junioren haalde hij het van zijn ploegmaat Loris Rouiller. De Nederlander Ryan Kamp vervolledigde het podium.

Lees meer

Ward Huybs troeft twee Nederlanders af in Azencross

28.12.2017

De Azencross bij de nieuwelingen komt in de prijzenkast van Ward Huybs. De renner van het AA Drink Jongerenteam troefde in een strijd met drie twee Nederlanders af. Salvador Alvarado wordt de nieuwe leider in de DVV Trofee.

Lees meer

Aerts: 'Als ik één cross mag kiezen, dan win ik graag in Loenhout'

27.12.2017

Voor het Kempense broederpaar Toon en Thijs Aerts is iedere editie van de Azencross een feest. De twee broers uit het naburige Rijkevorsel kwamen als kind elk jaar supporteren in Loenhout. Anno 2017 dromen ze beiden van een plaats op het hoogste schavotje. Toon bij de elite, Thijs bij de beloften.

Lees meer

Azencross viert donderdag een jubileum!

27.12.2017

De eindejaarsperiode is traditioneel een drukke periode voor crossers en veldritfans. Donderdag 28 december staat in Loenhout de zesde manche van de DVV Verzekeringen Trofee op het programma. Voor de vrouwen wordt het een feestelijke editie.

Lees meer

Archief