Ijsboerke Kids Cyclocross

Sven Nys, Wout Van Aert en Tom Meeusen! Welke jonge veldritfan droomt er niet van om in hun voetsporen te treden? Dankzij de jeugdinitiatie van de Azencross in Loenhout worden hun dromen misschien werkelijkheid! Onder begeleiding van Kris Wouters, Rudy De Bie, Paul Herijgers en Roland Liboton mogen jonge fans proeven van het uitdagende parcours in Loenhout.

Wie tussen 6 en 12 jaar oud is, verwelkomen we graag op donderdag 28 december. Ieder kind, ook van buiten regio Loenhout, is welkom! Afspraak ten laatste om 8u20 aan de Gemeentelijke Basisschool 't Blokje (Kerkblokstraat - Loenhout). Daar word je opgewacht door enkele medewerkers! Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer heb je niet nodig!

Heb je zin gekregen om mee te komen fietsen? Individueel online inschrijven kan tot vrijdag 22 december. Vooraf inschrijven is verplicht!

Een weekje voor de jeugdinitiatie van de Azencross Loenhout ontvangen alle ingeschreven deelnemers een bevestigingsmail met de nodige praktische info.

Veel crossgenot en tot donderdag 28 december in Loenhout!

Ook op een van de volgende manches van de DVV Verzekeringen Trofee zijn er jeugdinitiaties (meer informatie: www.dvvverzekeringentrofee.be).

Inschrijvingen zijn afgesloten

Beste sportieveling,
Beste ouders en begeleiders,

Hierbij de laatste informatie over de jeugdinitaitie van de Azencross in Loenhout 2017.

We verzamelen donderdag om 08.15u aan de gemeentelijke bassisschool 't Blokje (Kerkblokstraat - Loenhout). Hier krijgen jullie je bandje van jullie leeftijdsgroep om op het terrein te kunnen. Ook krijgt 1 begeleider per kind een toegangskaart om op het parcours te geraken. Elk kind krijgt ook een goodiebag van Ijsboerke. Hierna vertrekken we samen naar het parcours, we beginnen bij de startzone van het cyclocrossparcours.

We gaan van start om 8u45. Het is de bedoeling dat we terug verzamelen na een half uur tot drie kwartier fietsen. De initiatie eindigt op het parcours bij de startzone, dus niet aan de school. De meeste kleine kindjes rijden 2 ronden, de grotere kindjes mogen meerdere ronden doen. De eerste ronde blijft iedereen achter de begeleiders!

Indien ouders willen helpen kan dit maar we vragen dan om achteraan aan te sluiten.

Kinderen die nog niet zijn ingeschreven kunnen zich de dag zelf nog aanmelden aan de school en zich daar inschrijven.

Parkeren kan op de 1ste publieksparking (Gasthofweg) van daar kunnen jullie wandelen naar de school.

Bij vragen kan je mailen naar thomas.hoogmartens@golazo.com

Veel succes,

Roland Liboton - Paul Herygers - Erwin Vervecken - Rudy De Bie