Praktische info


Deelnamepakket


Steun Plan International België en ontvang een leuk gadget ter plaatse!


Programma & locatie


Startprocedure in waves


Geen tijdsopname


Afhalen borstnummer & T-shirt


Kleedkamers & bewaarplaats sporttassen


Herbruikbare bekers


Veilig sporten

URBAN TRAIL®

Na zeven succesvolle edities kunnen we haast niet wachten op de volgende editie! Op zondag 21 november is de Antwerpse binnenstad hét decor voor de magische Keytrade Bank Urban Trail Antwerp, een uniek loopevenement over 7km en 12km langs en door tal van belangrijke Antwerpse gebouwen. Voor iedereen die van het stadsleven houdt en de binnenstad op een andere manier wil leren kennen, is de Keytrade Bank Urban Trail Antwerp een must!

De Keytrade Bank Urban Trail Antwerp is meer dan een loopwedstrijd, het is een ware ontdekkingstocht op loopschoenen. Het prachtige erfgoed van de binnenstad, gecombineerd met het enthousiasme van duizenden sportievelingen creëert een ongeziene sfeer onder de deelnemers.

DPG Media

Toegegeven. Deze stond al een tijdje op onze bucketlist! Misschien wel je enige kans om het state-of-the-art gebouw van DPG Media (bekend van VTM en Het Laatste Nieuws) van binnen te zien. Het hoofdkantoor van DPG Media ligt in Antwerpen op het Mediaplein, waar ook het hart van News City is gevestigd. Wat je precies gaat zien tijdens je route door het gebouw, is nog heel even geheim.

Horta Art Nouveau Zaal

Horta Art Nouveau Zaal, gelegen in het mondaine hartje van Antwerpen. Deze zaal, in 2000 gebouwd met de restanten van het door Victor Horta ontworpen en in 1965 afgebroken La Maison du Peuple in Brussel, is een uitstekende plaats voor het organiseren van allerlei evenementen.

Justitiepaleis

Het justitiepaleis, ook wel het Vlinderpaleis genoemd, is één van de merkwaardigste gebouwen uit de 21ste eeuw in België. Na de iconische trappen loop je o.a. door een zittingszaal. Klaar voor jouw vonnis?

Elixir d’Anvers

Dit - typisch Antwerps - goudgele drankje wordt nog steeds op ambachtelijke wijze bereid met tientallen planten en kruiden. Laat je verrassen door deze likeurstokerij in de Haantjeslei.

Harmonie

Ontdek het nieuwe districtshuis van Antwerpen! Zaal Harmonie werd in 1846 gehuldigd als zomerlokaal van de Koninklijke Maatschappij der Harmonie.

Foto: ©Frederic Beyens

Yust

YUST is een vernieuwend, dynamisch en flexibel hospitality concept dat korte en lange verblijven combineert met events, gastronomie en lokale cultuur. Gelegen in de nieuwe hippe Antwerpse wijk, Harmonie. Onderweg een dutje doen?

Deelnemerslijst

Iedereen die individueel is ingeschreven en waarvan de organisatie het e-mailadres heeft, heeft intussen een persoonlijke e-mail met daarop zijn/haar startnummer ontvangen.

Met dit mailtje kan het fysieke borstnummer afgehaald worden op zondag 15 maart in het Parkloods op Park Spoor Noord.

Heb je geen e-mail ontvangen? Geen nood! Hieronder vind je de deelnemerslijsten. Zoek je nummer op, onthoud dit en kom samen met een identificatiebewijs (rijbewijs of paspoort) je borstnummer en chip afhalen. Je hoeft hiervoor dus geen nieuwe bevestigingsmail bij de organisatie op te vragen.

Deelnemers die ingeschreven zijn via hun bedrijf of vereniging moeten zich wenden tot de groepsverantwoordelijke, die ondertussen ook een bevestigingsmail heeft ontvangen en die het totale deelnemerspakket gezamenlijk afhaalt. Lopers die in groep deelnemen kunnen hun borstnummer niet individueel afhalen.

De start verloopt in 10 waves. De deelnemers worden opgedeeld op basis van hun startnummer.

Bekijk hier de deelnemerslijst

We voorzien één bevoorrading met water op het parcours van 7 km en twee bevoorradingsposten voor de lange afstand. Hier zullen GEEN wegwerpbekertjes beschikbaar zijn voor de deelnemers. Dat wil zeggen dat elke deelnemer zijn of haar eigen bekertje zal moeten meenemen. Op de dag van het event is het mogelijk om een opvouwbaar siliconen bekertje te kopen voor € 3.