Praktische info


Deelnamepakket


Steun Plan International België en ontvang een leuk gadget ter plaatse!


Loop mee met de 'Antwerp 3'!


Programma & locatie


Startprocedure in waves


Geen tijdsregistratie


Afhalen borstnummer & T-shirt


Ontbijt


Kleedkamers & bewaarplaats sporttassen


Herbruikbare bekers


Veilig sporten

URBAN TRAIL®

Na zeven succesvolle edities kunnen we haast niet wachten op de volgende editie! Op zondag 15 maart is de Antwerpse binnenstad hét decor voor de magische Antwerp Urban Trail®, een uniek loopevenement over 7km en 12km langs en door tal van belangrijke Antwerpse gebouwen. Voor iedereen die van het stadsleven houdt en de binnenstad op een andere manier wil leren kennen, is de Antwerp Urban Trail® een must! Dit jaar zijn er 10.000 plaatsen beschikbaar

De Antwerp Urban Trail is meer dan een loopwedstrijd, het is een ware ontdekkingstocht op loopschoenen. Het prachtige erfgoed van de binnenstad, gecombineerd met het enthousiasme van duizenden sportievelingen creëert een ongeziene sfeer onder de deelnemers.

Alles dat Antwerpen bijzonder maakt, ontdek je op zondag 15 maart. In 2020 pakken we opnieuw uit met een heleboel toplocaties. Locaties worden één voor één vrijgegeven in de loop van februari en maart.

Hier vind je het parcours van de Antwerp Urban Trail 2020:

Handelsbeurs

Ongetwijfeld dé highlight op het parcours, de Handelsbeurs! Tijdens de 16de eeuw in volle glorietijd was het gebouw de moeder van alle beurzen. Ze brandde 2 keer volledig af en werd elke keer terug heropgebouwd.

Provinciehuis

14 verdiepingen en 358 trappen, ben jij klaar voor de passage door het nieuwe Provinciehuis? Boven kan je geniet van een prachtig uitzicht over Antwerpen! Geen nood, we voorzien een snellere doorgang voor de niet-klimmers onder jullie.

Justitiepaleis

Het justitiepaleis, ook wel het Vlinderpaleis genoemd, is één van de merkwaardigste gebouwen uit de 21ste eeuw in België. Na de iconische trappen loop je o.a. door een zittingszaal. Klaar voor jouw vonnis?

Elixir d'Anvers

Dit - typisch Antwerps - goudgele drankje wordt nog steeds op ambachtelijke wijze bereid met tientallen planten en kruiden. Laat je verrassen door deze likeurstokerij in de Haantjeslei.

Station Antwerpen-Centraal

Een locatie die niet kan ontbreken op het parcours van de Keytrade Bank Urban Trail Antwerp: station Antwerpen-Centraal. Verkozen tot vierde mooiste station ter wereld!

Harmonie

Ontdek in primeur het nieuwe districtshuis van Antwerpen! Zaal Harmonie werd in 1846 gehuldigd als zomerlokaal van de Koninklijke Maatschappij der Harmonie. .

Hilton Antwerp Old Town Hotel

Wie herinnert zich deze passage uit 2018 nog? Dit jaar lopen we opnieuw door het Hilton Antwerp Old Town! De historische Belle Epoque Balzaal is met zijn 2600 m² de grootste hotelbalzaal van België.

Deelnemerslijst

Iedereen die individueel is ingeschreven en waarvan de organisatie het e-mailadres heeft, heeft intussen een persoonlijke e-mail met daarop zijn/haar startnummer ontvangen.

Met dit mailtje kan het fysieke borstnummer afgehaald worden op zondag 15 maart in het Parkloods op Park Spoor Noord.

Heb je geen e-mail ontvangen? Geen nood! Hieronder vind je de deelnemerslijsten. Zoek je nummer op, onthoud dit en kom samen met een identificatiebewijs (rijbewijs of paspoort) je borstnummer en chip afhalen. Je hoeft hiervoor dus geen nieuwe bevestigingsmail bij de organisatie op te vragen.

Deelnemers die ingeschreven zijn via hun bedrijf of vereniging moeten zich wenden tot de groepsverantwoordelijke, die ondertussen ook een bevestigingsmail heeft ontvangen en die het totale deelnemerspakket gezamenlijk afhaalt. Lopers die in groep deelnemen kunnen hun borstnummer niet individueel afhalen.

De start verloopt in 10 waves. De deelnemers worden opgedeeld op basis van hun startnummer.

Bekijk hier de deelnemerslijst