Inschrijven

INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Wie zich uiterlijk maandag 13/09/2021 individueel of in groep ingeschreven heeft, krijgt een uniek borstnummer met voornaam (10 Miles - 6 km).

T.E.M. MAANDAG 13/09/2021 VAN 14/09/2021 T.E.M. 10/10/2021
AG Antwerp 10 Miles 28 EUR 35 EUR
AG Antwerp Short Run (6 km) 18 EUR 21 EUR
Alpro Kids Run 1,4 km* 6 EUR 10 EUR
EVENT T-SHIRT** 10 EUR 10 EUR

*inclusief Kids T-shirt.
**De opbrengst van het event T-shirt gaat integraal naar één van onze goede doelen: Paralympic Team Belgium of Dorp nr. 2 Koningin Fabiola in Deurne.

SCHRIJF JE HIER IN!

Deelnamepakketten worden niet opgestuurd maar kunnen ter plaatse afgehaald worden in de inschrijvingszone op Linkeroever (Frederik Van Eedenplein).

Ten laatste 1 week voor het evenement krijgen alle individueel ingeschreven deelnemers een bevestigingsmail met daarin hun persoonlijk nummer of een e-ticket. Met deze e-mail kan men ter plaatse het borstnummer afhalen.

Algemene voorwaarden

Indien u zich inschrijft, verklaart u zich automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

STEUN HET GOEDE DOEL EN BESTEL BIJ JE INSCHRIJVING METEEN HET OFFICIËLE EVENT T-SHIRT

Bij aankoop van het event t-shirt steun jij de goede doelen van de AG Antwerp 10 Miles nl. het Paralympic Team Belgium en Dorp nr. 2 Koningin Fabiola in Deurne.

Het event t-shirt kan voor slechts 10 EUR besteld worden bij jouw inschrijving of ter plaatse (zolang de voorraad strekt). Er zijn T-shirts beschikbaar voor dames en heren in maten XS, S, M, L, XL en XXL. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel.

Klik HIER voor meer info over onze goede doelen.

INSCHRIJVINGEN GROEPEN & BEDRIJVEN

Belangrijke deadlines

Wil je met je groep of bedrijf deelnemen, dan kan je ENKEL ONLINE inschrijven. Je betaalt per deelnemer de tarieven die je hierboven vindt.
De deadline voor het afsluiten en betalen van de groepen is maandag 13/09/2021. Nadien is het niet meer mogelijk om als groep in te schrijven.

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS (OVER ALLE AFSTANDEN HEEN) BENT KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE. Ben je met minder dan 10, dan vervalt de "groep" en worden jouw inschrijvingen verder als individuele inschrijvingen behandeld. Elke deelnemer krijgt dan een bevestigingsmail met hun persoonlijk nummer waarmee hij/zij z’n borstnummer individueel kan afhalen.

BEN JE MET MINDER DAN 10 EN WIL JE TOCH SAMEN INSCHRIJVEN? DAT KAN! Het is mogelijk om meerdere personen toe te voegen via het individuele inschrijvingsformulier vooraleer je betaling te doen. Op die manier worden jullie inschrijvingen samen verwerkt. Inschrijvingen toevoegen kan door op de knop "verder winkelen" te drukken als je de vorige inschrijving hebt ingegeven.

KLIK HIER VOOR DE INSTRUCTIES EN DE GROEPSINSCHRIJVINGSTOOL