Inschrijven

VOORINSCHRIJVINGSTARIEVEN

Voorinschrijvingstarief 1 incl. persoonlijk borstnummer (Periode wordt later meegedeeld in functie van de nieuwe eventdatum) Voorinschrijvingstarief 2 (Deze tarieven zijn van kracht vanaf 3 weken voor het event. Periode wordt later meegedeeld in functie van de nieuwe eventdatum)
AG Antwerp 10 Miles 28 EUR 35 EUR
AG Antwerp Short Run 6 K 18 EUR 21 EUR
Alpro Kids Run 1,4 K * 6 EUR 10 EUR
EVENT T-SHIRT 10 EUR 10 EUR

*inclusief Kids T-shirt. Er is keuze uit de maten 6j - 8j - 10j - 12j en 14j.

Deelnamepakketten worden niet opgestuurd maar kunnen ter plaatse afgehaald worden in de inschrijvingszone op Linkeroever tijdens de Runners' Lab Expo (Frederik Van Eedenplein).

Ten laatste 1 week voor het evenement krijgen alle individueel ingeschreven deelnemers een bevestigingsmail met daarin hun persoonlijk nummer of een e-ticket. Met deze e-mail kan men ter plaatse het borstnummer afhalen.

SCHRIJF JE HIER IN!

WINKELINSCHRIJVINGEN BIJ RUNNERS' LAB

De winkels van Runners' Lab zijn momenteel voor onbepaalde tijd gesloten, ter bescherming van het team en hun klanten tegen het coronavirus.

Van zodra de winkels opnieuw open zijn kan je inschrijven aan het gunsttarief. Je krijgt er je borstnummer met chip zelfs meteen mee naar huis (geldig voor alle afstanden!)

Winkelinschrijvingstarieven
AG Antwerp 10 Miles 28 EUR
AG Antwerp Short Run 6 K 18 EUR
Alpro Kids Run 1,4 K * 6 EUR
EVENT T-SHIRT 10 EUR*

*De opbrengst van het event T-shirt gaat integraal naar één van onze goede doelen: Paralympic Team Belgium of Dorp nr. 2 Koningin Fabiola in Deurne.

STEUN HET GOEDE DOEL EN BESTEL BIJ JE INSCHRIJVING METEEN HET OFFICIËLE EVENT T-SHIRT

Deze editie hebben we gekozen voor Paralympic Team Belgium en Dorp nr. 2 Koningin Fabiola (Deurne).
Dit T-shirt kan voor 10 EUR besteld worden bij jouw inschrijving of ter plaatse (zolang de voorraad strekt). De opbrengst gaat integraal naar het goede doel. Klik HIER voor meer info over onze goede doelen.

Er zijn T-shirts beschikbaar voor dames en heren in maten XS, S, M, L, XL en XXL.

INSCHRIJVINGEN GROEPEN & BEDRIJVEN

Belangrijke deadlines

Wil je met je groep of bedrijf deelnemen, dan kan je ENKEL ONLINE inschrijven. Je betaalt per deelnemer de tarieven die je hierboven vindt.
De deadline voor het afsluiten en betalen van de groepen wordt later meegedeeld in functie van de nieuwe eventdatum.

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS (OVER ALLE AFSTANDEN HEEN) BENT KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE. Ben je met minder dan 10, dan vervalt de "groep" en worden jouw inschrijvingen verder als individuele inschrijvingen behandeld.

BEN JE MET MINDER DAN 10 EN WIL JE TOCH SAMEN INSCHRIJVEN? DAT KAN! Het is mogelijk om meerdere personen toe te voegen via het individuele inschrijvingsformulier vooraleer je betaling te doen. Op die manier worden jullie inschrijvingen samen verwerkt. Inschrijvingen toevoegen kan door op de knop "verder winkelen" te drukken als je de vorige inschrijving hebt ingegeven.

KLIK HIER VOOR DE INSTRUCTIES EN DE GROEPSINSCHRIJVINGSTOOL

Algemene voorwaarden

Indien u zich inschrijft, verklaart u zich automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.