Bedrijven & VIP

Wie de 10 Miles op een exclusieve manier wil beleven kan terecht in onze VIP lounges aan de finish. Je hebt er een prachtig zicht op de finish én je kan ondertussen samen met jouw genodigden genieten van verzorgde catering, eigen kleedruimte en verzorgd sanitair. Optioneel kunnen ook douches gehuurd worden.

Vanaf 100 personen kan je een eigen VIP-lounge huren en deze ook personaliseren. Kleinere groepen kunnen terecht in de Central 10 Miles Lounge.

Bekijk HIER enkele foto's van de VIP-lounges.

Contacteer ons voor meer info.

Huur een tent in het gezellige bedrijvendorp als verzamelpunt voor uw lopers en supporters. (Locatie: zone A = grasveld tussen Reinaartlaan, Gloriantlaan en Charles De Costerlaan of zone B  = grasveld tussen Charles De Costerlaan, Gloriantlaan en Micheletstraat).

Download HIER het bestelformulier.

Bekijk HIER enkele foto’s van het bedrijvendorp.

Bekijk HIER de technische info van het tentje van 5m X 5m.

Bedrijvenklassement

Neem met je bedrijf deel aan de AG Antwerp 10 Miles en misschien worden jullie wel gekroond tot het snelste bedrijf van Antwerpen!
Het bedrijven- en groepenklassement wordt opgemaakt aan de hand van de totaaltijd van de snelste 8 deelnemers op de 10 Miles afstand. Zowel mannen als vrouwen komen samen in aanmerking.

Lees hier het volledige reglement.

Extra voordelen voor deelnemers aan het bedrijven- en groepenklassement:

  • Vermelding deelnemende bedrijven en groepen op de website.
  • Uitslag bedrijvenklassement vanaf dinsdag 28 april op de website.


Ben je ingeschreven met je bedrijf? Maak je kenbaar! Stuur ons je bedrijfslogo (formaat: jpg - 100 X 66 pixels) en webadres en je krijgt een plaatsje op deze pagina.

Cateringbonnen

Huur je een standruimte in het BDO Bedrijvendorp dan kan je voor 50 personen of meer ook één van onze luxueuze cateringpakketten bestellen. Deze worden dan op zondag in de tent geleverd (na afspraak).

Ook cateringbonnen kan je vooraf bestellen. Deze bonnen kosten 2.85 euro incl. BTW; ter plaatse gelden de gangbare festivaltarieven. Je krijgt dan een factuur en kan deze bonnen na betaling afhalen aan de desk "groepen" in de inschrijvingszone op 24, 25 en 26 april.

Eigen catering is niet toegelaten.

BUSINESS RUNS

De AG Antwerp 10 Miles & Marathon maakt deel uit van de Business Runs. Dit is een reeks van 8 corporate running events, verspreid over heel België met als doel zoveel mogelijk bedrijven en hun werknemers te motiveren om te sporten.

Duizenden getrainde en minder getrainde collega's zullen het beste van zichzelf geven. Iedereen is welkom, van stagiair tot CEO, van absolute beginneling tot geoefende loper. Werknemers doen samen aan sport en gaan de strijd aan met andere bedrijven.

Vooraf en na afloop van de wedstrijden kunnen collega's en mogelijke zakenpartners elkaar op een andere, meer informele, manier leren kennen in het gezellige BDO bedrijvendorp.

Business Runs - For you, we run the extra mile!


Wil jij jouw merk in de kijker zetten en activeren op het grootste sportevenement in Vlaanderen? Wil jij met jouw bedrijf 1 van de 10 Miles op het parcours claimen? Dat kan.

Klik hier en neem contact op met ons.

Maak ambassadeurs van jouw medewerkers: help hen in de voorbereiding op de AG Antwerp 10 miles en laat hen jouw bedrijfswaarden uitdragen.

Onze partner Energy Lab kan je hier op verschillende vlakken bij ondersteunen: persoonlijke trainingsschema's, (individuele) begeleiding, workshops over training en voeding. Helemaal op te stellen op basis van jouw HR- en PR-doelstellingen.

Ontdek hier hoe we je hierbij kunnen ondersteunen.

[an error occurred while processing this directive]