Nieuws

Ticketverkoop Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent 2019 loopt als een trein

22.11.2018

Na een schitterende editie 2018, die afgelopen zondag een bijzonder spannende ontknoping kende, lanceerde de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent maandag de ticketverkoop voor de editie van volgend jaar. Die begint op dinsdag 12 november en eindigt op zondag 17 november.

Lees meer

Keisse evenaart record van Clark: 'Het was een zotte week'

18.11.2018

Aan de zijde van de Italiaan Elia Viviani heeft Iljo Keisse zondag zijn zevende zege in de Gentse Zesdaagse geboekt. Een spannender scenario kon niet geschreven worden voor deze 78e editie.

Lees meer

Keisse en Viviani klaren de klus in slotsprint

18.11.2018

Iljo Keisse en Elia Viviani (Deceuninck-Quick Step, 382 punten) hebben zondag de 78e editie van de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent op hun naam geschreven.

Lees meer

Zach Bridges en Sam Watson winnen AVS Cup

18.11.2018

Niet Bryan Boussaer en Martin Mollerup maar de Britten Zach Bridges en Sam Watson zijn eindlaureaten geworden van de AVS Cup op de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent. De Belgisch-Deense tandem moest immers in de afsluitende ploegkoers het hoofd bieden aan Bridges/Watson.

Lees meer

Ticketverkoop Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent 2019 start maandag

18.11.2018

Maandag 19/11 start de ticketverkoop voor de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent 2019. De (digitale) loketten gaan open om 10u30! De Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent 2019 vindt plaats van dinsdag 12 november 2019 tot en met zondag 17 november 2019.

Lees meer

Ghys en De Ketele heroveren leiding, vijf teams in de running voor eindzege

18.11.2018

Het Belgische duo Robbe Ghys-Kenny De Ketele heeft de leiding overgenomen na de vijfde nacht in de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent. Vijf teams zijn voor de slotdag nog in de running voor de eindzege. De Nederlandse Kirsten Wild zegevierde in het dames omnium.

Lees meer

Boussaer/Mollerop blijven aan de leiding in de AVS Cup

17.11.2018

De Belgisch-Deense tandem Bryan Boussaer/Martin Mollerup blijft na vijf avonden nog steeds aan de leiding van de AVS Cup. Zij tellen één ronde voorsprong op de Denen Malmberg/Frederiksen. Als derde staan de Britten Bridges/Watson genoteerd.

Lees meer

Keisse en Viviani veroveren de leiding na vierde nacht

17.11.2018

Iljo Keisse en Elia Viviani hebben de leiding overgenomen van Tosh Van der Sande en Jasper De Buyst na de vierde nacht van de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent. Lotte Kopecky is de eerste leidster bij de vrouwen.

Lees meer

Boussaer-Mollerup behouden met verve leiderspositie

16.11.2018

De Belgisch-Deense tandem Bryan Boussaer/Martin Mollerup heeft vrijdag de leiderspositie behouden in de AVS Cup. Zij tellen één ronde voorsprong op de Denen Malmberg/Frederiksen. Op de derde plaats staan de Britten Bridges/Watson.

Lees meer

Van Den Bossche (18) beleeft droom: 'Nog drie dagen genieten'

16.11.2018

Amper 18 jaar is hij. Fabio Van Den Bossche rijdt voor het eerst de 'echte' Zesdaagse van Gent. Hij doet dat aan de zijde van de Nederlander Nick Stöpler. Echt meedoen voor de eindzege is niet weggelegd voor het Belgisch-Nederlandse koppel. Halfweg de Zesdaagse staan ze op de voorlaatste plaats met 17 ronden achterstand. Genieten doet de jongste deelnemer ooit daarentegen wel met volle teugen.

Lees meer

Belangrijke mobiliteitsinfo voor zondag

16.11.2018

Wielerfans die zondag met de auto naar de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent willen komen, moeten er rekening mee houden dat de elektronische infoborden in de stad zondag buiten gebruik zullen zijn. Dat meldt het Mobiliteitsbedrijf Stad Gent.

Lees meer

De Buyst en Van der Sande op kop, wereldkampioenen naderen

16.11.2018

Jasper De Buyst en Tosh Van der Sande zijn de nieuwe leiders na de derde nacht van de 78ste Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent Het Belgische koppel sprokkelde 162 punten.

Lees meer

Boussaer-Mollerop leiden na derde avond in AVS Cup

15.11.2018

De Toekomstzesdaagse eindigt voor de derde dag op rij met nieuwe leiders. Nu staat het Belgisch-Deense koppel Boussaer/Mollerup aan de leiding. Zij nemen de koppositie over van de Denen Malmberg/Frederiksen.

Lees meer

Van der Sande: 'Elke dag beter'

15.11.2018

"We mogen niet klagen, al is onze achterstand qua punten wel al niet klein meer. Maar elke dag is er beterschap merkbaar bij ons", verklaarde Tosh Van der Sande bij de start van de derde dag van de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent.

Lees meer

Nog 7 teams op een zakdoek, De Ketele en Ghys op kop

15.11.2018

Na de tweede dag van de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent hebben Kenny De Ketele en Robbe Ghys de leiding overgenomen van Yoeri Havik en Wim Stroetinga. Maar De Ketele en Ghys hebben maar enkele punten voorsprong op Iljo Keisse en Elia Viviani.

Lees meer

Kenny De Ketele fietst met 4 gebroken ribben: 'Op tanden bijten'

14.11.2018

Kenny De Ketele staat met Robbe Ghys na de eerste nacht van de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent op een derde plaats. Het Belgische koppel moet een ronde goed maken op de Nederlandse leiders Wim Stroetinga en Yoeri Havik.

Lees meer

Malmberg en Frederiksen nieuwe leiders na tweede avond AVS Cup

14.11.2018

Nicolas Wernimont en Arne De Groote zijn leider af na de tweede avond van de Toekomstzesdaagse, woensdag in 't Kuipke. De Denen Matias Malmberg en Oliver Frederiksen hebben de gele leiderstruien overgenomen.

Lees meer

Nina Derwael geeft startschot, Nederlanders op kop

14.11.2018

Wereldkampioene turnen aan de brug met ongelijke leggers Nina Derwael heeft dinsdagavond iets over half negen het startschot gegeven voor de 78ste Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent. De Nederlanders Yoeri Havik en Wim Stroetinga zijn de leiders na de eerste nacht.

Lees meer

Wernimont en De Groote leiden in de AVS Cup

13.11.2018

Nicolas Wernimont en Arne De Groote zijn de eerste leiders in de AVS Cup. Het Belgische duo heeft 16 punten. De Britten Rhys Britton en Wil Tidball zijn met evenveel punten tweede. De Denen Matias Malmberg en Oliver Frederiksen staan met 15 punten op de derde plaats.

Lees meer

De Buyst: 'Het kriebelde en hier staan we dan terug'

13.11.2018

Jasper De Buyst neemt dit jaar opnieuw deel aan de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent. Hij wil een gooi doen naar een derde eindzege in 't Kuipke.

Lees meer

Belangrijke boodschap voor de toeschouwers

12.11.2018

De toeschouwers van de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent wordt nadrukkelijk gevraagd om rugzakken, grote tassen, vlaggen en paraplu's thuis te laten. Deze spullen mogen uit veiligheidsoverwegingen het Kuipke niet in.

Lees meer

78ste Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent met topnamen, topartiesten en ... een special guest

06.11.2018

Een week voor de start van de 78ste Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent heeft de organisatie in het Gentse stadhuis het volledige deelnemersveld bekendgemaakt. De internationale top bij de mannen én vrouwen zal Het Kuipke opnieuw op zijn grondvesten doen daveren. De pistiers krijgen daarvoor de hulp van een selectie topartiesten. Op dinsdag komt een special guest het startschot geven van het wielerfeest. Ondertussen gaan de allerlaatste tickets over de toonbank.

Lees meer