Nieuws

De Ketele en De Pauw oppermachtig in Gent: 'We leven hiervoor. Dit is kicken'

19.11.2017

Er heerste zondag dolle vreugde bij de mannen in het blauwe shirt op de slotdag van de Zesdaagse van Gent. Lees hier meer over de 'zesdaagsevreter' en 'de snelste in 't kuipke'.

Lees meer

De Pauw en De Ketele maken het af, eerste triomf in 't Kuipke

19.11.2017

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw hebben in het Kuipke de 77e editie van de Lotto Z6sdaagse Vlaanderen-Gent op hun naam geschreven. Ze haalden het met twee ronden voorsprong op de Fransen Benjamin Thomas en Morgan Kneisky. De Nederlanders Wim Stroetinga en Yoeri Havik, ook op twee ronden, vervolledigden het podium. Lindsay De Vylder en Robbe Ghys werden vierde, eveneens op twee ronden.

Lees meer

Nederlanders houden D'Hoore en Kopecky van overwinning

19.11.2017

Op de slotdag van de Lotto Z6sdaagse Vlaanderen-Gent stond er ook een ploegkoers voor vrouwen op het programma. De zege ging naar de Nederlanders Kirsten Wild en Amy Pieters, voor thuisfavorieten Jolien D'Hoore en Lotte Kopecky.

Lees meer

Boussaer en Hesters winnen AVS Cup op de Z6sdaagse

19.11.2017

Brian Boussaer met Jules Hesters hebben zondag op de slotdag van de Toekomstzesdaagse hun leiderspositie andermaal met verve weten te verdedigen.

Lees meer

Organisatoren zijn tevreden over 77e editie van de Z6sdaagse

19.11.2017

Voor de start van de eigenlijke finale van de 77e editie van de Lotto Z6sdaagse Vlaanderen-Gent, op zondag, maakten organisatoren Rob Discart en Christophe Sercu hun evaluatie over de afgelopen vijf dagen en nachten.

Lees meer

Vier ploegen vatten slotdag aan in zelfde ronde, jonge Nederlandse sterkste in omnium

19.11.2017

De slotdag in de Lotto Z6sdaagse Vlaanderen-Gent belooft spektakel. Kenny De Ketele en Moreno De Pauw behouden ook na de vijfde nacht de leiding. Ze krijgen echter wel stevige concurrentie van Thomas-Kneisky, Havik-Stroetinga en Ghys-De Vylder die in dezelfde ronde staan. In het omnium bij de dames toonde de 18-jarige Nederlandse Marit Raaijmakers zich de sterkste. De Deense Schmidt eindigde tweede, Lotto Kopecky derde.

Lees meer

De Pauw en De Ketele domineren, maar zegevieren nog niet

18.11.2017

Zaterdag begint de vijfde avond en nacht van de Gentse zesdaagse. Kenny De Ketele en Moreno De Pauw beginnen eraan met één ronde voorsprong op drie koppels.

Lees meer

Boussaer en Hesters op weg naar zege in AVS Cup

18.11.2017

Brian Boussaer en Jules Hesters zijn ook na de vijfde avond autoritair leider in de Gentse AVS Cup.

Lees meer

Boussaer en Hesters verstevigen leiderspositie in de AVS-Cup

17.11.2017

Brian Boussaer en Jules Hesters hebben vrijdag in het Gentse Kuipke hun leidersplaats in de Toekomstzesdaagse verstevigd.

Lees meer

De Ketele en De Pauw bouwen voorsprong verder uit

18.11.2017

Ook na de vierde nacht van de Lotto Z6sdaagse Vlaanderen-Gent blijven Kenny De Ketele en Moreno De Pauw het klassement aanvoeren. De Belgische topfavorieten hebben hun voorsprong op de Fransen Morgan Kneisky en Benjamin Thomas nog verder uitgebouwd.

Lees meer

Leiders De Pauw en De Ketele verbreken baanrecord, valpartij schrikt Kuipke op

17.11.2017

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw blijven ook na de derde nacht van de Lotto Z6sdaagse Vlaanderen-Gent de leiders. Kneisky-Thomas en Havik-Stroetinga volgen in dezelfde ronde.

Lees meer

Samenvatting nacht 3

17.11.2017

Samenvatting van de derde nacht van de Lotto Z6sdaagse Vlaanderen-Gent.

Lees meer

Boussaer en Hesters nemen afstand van de tegenstand

16.11.2017

De Belgen Brian Boussaer en Jules Hesters hebben hun leiderspositie donderdag tijdens de derde avond van de AVS Cup met glans weten te verdedigen. Ze tellen 61 punten en hebben de rest van het deelnemersveld één of meer ronden aangesmeerd.

Lees meer

Samenvatting nacht 2

16.11.2017

Samenvatting van de tweede nacht van de Lotto Z6sdaagse Vlaanderen-Gent.

Lees meer

De Ketele - De Pauw behouden leiding na tweede nacht, vier teams in zelfde ronde

16.11.2017

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw behouden de leiding na de tweede nacht in de Z6sdaagse Vlaanderen-Gent. Ze hebben een voorsprong van 20 punten op de Fransen Kneisky-Thomas. Ook de Nederlanders Havik-Stroetinga en de jonge Belgen Ghys-De Vylder volgen in dezelfde ronde.

Lees meer

Ambitieuze De Vylder ambieert podiumplaats

15.11.2017

De verrassing na de eerste nacht van de Lotto Z6sdaagse Vlaanderen-Gent komt uit de hoek van het koppel Lindsay De Vylder-Robbe Ghys. Het tweede volledig Belgische duo volgt in dezelfde ronde als leiders De Ketele-De Pauw, op een vierde plaats met een achterstand van 29 punten.

Lees meer

Toeters en vlaggenstokken niet toegelaten

15.11.2017

Om een vlot verloop van de Lotto Z6sdaagse Vlaanderen-Gent te garanderen is het niet toegelaten voor toeschouwers om vlaggenstokken of toeters mee naar binnen te nemen.

Lees meer

Boussaer en Hesters nemen leiding over in AVS Cup

15.11.2017

Brian Boussaer en Jules Hesters hebben na de tweede avond van de AVS Cup de leiding overgenomen van Matthias Van Beethoven en Arne De Groote.

Lees meer

Para-cycling Team Belgium strijdt tegen Team GB

15.11.2017

De Lotto Z6sdaagse Vlaanderen-Gent integreert woensdag drie wedstrijden voor renners met een handicap. Vier Vlaamse eliterenners, aangesloten bij G-sportfederatie Parantee-Psylos, nemen deel als Para-cycling Team Belgium en strijden tegen vier renners van Team GB.

Lees meer

De Ketele en De Pauw op kop na eerste nacht

15.11.2017

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw staan op kop na de eerste nacht van de Lotto Z6sdaagse Vlaanderen-Gent. De Belgen hebben 11 punten voorsprong op de Fransen Morgan Kneisky en Benjamin Thomas.

Lees meer

Van Beethoven en De Groote eerste leiders in AVS Cup

14.11.2017

De Belgen Matthias Van Beethoven en Arne De Groote zijn de eerste leiders in de AVS Cup, de Gentse Toekomstzesdaagse.

Lees meer

De Ketele aast op derde eindzege

13.11.2017

Kenny De Ketele proefde al twee keer van de zege in het Gentse Kuipke. In 2011 won hij de Lotto Z6sdaagse Vlaanderen-Gent met de Duitser Robert Bartko, in 2014 met Jasper De Buyst. Dit jaar wil hij opnieuw op het hoogste schavotje staan, nu met Moreno De Pauw aan zijn zijde.

Lees meer

De Ketele en De Pauw strijden tegen olympische en wereldkampioenen

08.11.2017

In het stadhuis van Gent is woensdagmiddag het deelnemersveld van de 77ste Lotto Z6sdaagse Vlaanderen-Gent voorgesteld. Kenny De Ketele en Moreno De Pauw starten volgende week dinsdag voor eigen publiek als topfavorieten, maar zullen flink weerwerk krijgen van onder meer de Franse wereldkampioenen Morgan Kneisky en Benjamin Thomas, de Australische wereldkampioen Cameron Meyer en de Italiaanse olympische kampioen Elia Viviani.

Lees meer