X

Inschrijven Info Nieuws

Wandeltaferelen combineert wandelen met gezellig tafelen. Een sportieve en culinaire topervaring!

Wat is Wandeltaferelen?

Wandeltaferelen combineert de populairste sport in België, wandelen met een van de favoriete hobby's van de bourgondische Belg, gezellig Tafelen.

Tijdens een wandeling van 10 km passeren de deelnemers prachtige landschappen en stoppen zij onderweg twee keer voor enkele culinaire hoogstandjes. Bij aankomst in het foodie village staat er nog een hoofdgerecht en dessert te wachten.

Het culinaire aspect staat onder leiding van een topchef uit de streek. Op die manier wordt het lokale karakter van het event vergroot en wordt de horeca uit de regio in de kijker gezet.

Wandelen combineren met culinair genieten is "a perfect match". Geniet van de mooie omgeving en laat je verrassen door de meest creatieve gerechten van een topchef uit de streek tijdens Wandeltaferelen!

Inschrijven Praktische info

Genk en Peppe bijten de spits af voor eerste wandeltaferelen op zaterdag 15 september!

Wandeltaferelen. Dat is de naam van een gloednieuw belevingsevenement dat op zaterdag 15 september plaatsvindt in Genk. Wandeltaferelen combineert de populairste sport in België met één van de favoriete bezigheden van de bourgondische Belg: wandelen + gezellig tafelen. Njam-topchef Peppe Giacomazza staat in voor het culinaire aspect van Wandeltaferelen.

Lees meer

Inschrijven

ONLINE VOORINSCHRIJVINGEN

(t.e.m. vrijdag 14 september 2018 - 23u59)

Tarief geldig tem 3 september Tarief vanaf 4 september
Wandeltaferelen met 4-gangenmenu €60 €65
Wandeltaferelen -12 jaar €35 €40

Startbewijzen kan je op 15 september vanaf 09u30 afhalen in de inschrijvingstent op de centrale site van C-Mine.

Inschrijven op de dag van het event is niet meer mogelijk.

Er zijn maximaal 1500 plaatsen beschikbaar.

Er wordt een vegetarische optie voorzien.

GROEPSINSCHRIJVING

(t.e.m. maandag 3 september 2018 - 23u59)

Online inschrijven kan tot en met 3 september 2018, 23u59 met online betaling. Het inschrijvingsgeld dient uiterlijk op 3 september betaald te zijn. Inschrijvingen die op dat moment niet betaald zijn, vervallen.

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS BENT KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE EN KIEZEN VOOR GEZAMENLIJKE AFHALING. Ben je met minder dan 10, dien je een individuele inschrijving te doen (zie hieronder) en dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.

BEN JE MET MINDER DAN 10 EN WIL JE TOCH SAMEN INSCHRIJVEN? Het is mogelijk om meerdere wedstrijden of personen aan jouw inschrijving toe te voegen vooraleer je betaling te voldoen. Bij inschrijving via het individuele inschrijvingsformulier dien je de gegevens van de eerste loper volledig in te vullen en in het winkelwagentje te doen. Inschrijvingen toevoegen kan vervolgens door op de knop "verder winkelen" te drukken.

 • Voor een groepsinschrijving moet je met minstens 10 personen zijn (over al de afstanden heen), ben je met minder dan wordt je groep geannuleerd en ben je de reservatie kwijt.
 • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.d.m worden niet meer aanvaard.
 • Op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. (Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren.) Vervolgens kan je deelnemers toevoegen, verwijderen enz. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
 • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
 • Wanneer je groep volledig klaar is, dan moet jij, als groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Op dat ogenblik kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.
 • KLIK HIER OM NAAR DE INSCHRIJVINGSMODULE TE GAAN


Ik doe mee

Indien u zich inschrijft verklaart u zich automatisch akkoord met de .

Praktische info

Deelnamepakket voor elke deelnemer*

 • 4-gangenmenu bereidt door topchef Peppe Giacomazza
  • 2 voorgerechtjes onderweg bij de stopplaatsen op het parcours
  • Een hoofdgerecht aan de finish in C-mine
  • Een dessert aan de finish in C-mine
 • Een prachtige groene en uitgepijlde route van 10 km
 • sportinez-verzekering tijdens het event (Klik hier voor meer info.).
 • Startbewijs

Kinderen

* Voor de kinderen is er een aangepast hoofdgerecht!

Programma

 • Zaterdag 15 september 2018
 • 9u30 - 11u00 afhalen startbewijzen
 • 9u30 - 11u30: start wandelingen in waves van 250 personen
 • 11u30 - 14u30: Hoofdgerecht en dessert in een sfeervol foodie village

Bereikbaarheid

Locatie: C-mine (Adres: C-mine 10, 3600 Genk)

Parkings

C-mine heeft verschillende parkings. Deze zijn vrij toegankelijk en gratis voor de deelnemers.

Peppe Giacomazza

Peppe Giacomzazza moet wel de meest bekende en sympathiekste chef uit Limburg zijn!

Wie in Genk aanschuift in Giacomazza's restaurant, La Botte, of zijn recepten uitprobeert die hij op Njam TV voorstelt krijgt een memorabele, tongstrelende ervaring die stoelt op het smakenpalet van de Siciliaanse keuken. Bij de Siciliaanse chef Peppe Giacomazza zit de kunst van het koken overal: in zijn handen, hart en genen. Hij leerde de kneepjes van het vak van zijn vader Vincenzo, die op huwelijksreis kwam naar België en niet meer terugkeerde naar Sicilië. Giacomazza's ouders belandden dus eind jaren '70 in de Limburgse mijnstreek, net zoals zoveel andere mensen van elders voor hen. "Voor mij schuilt het unieke van Genk grotendeels in het multiculturele, hier vind je een echt aparte sfeer" stelt Peppe.

Al snel nam Peppe het heft in eigen handen. Op zijn negende maakte hij zijn eerste pizza's en niet veel later was hij elk weekend in de keuken terug te vinden. Toen hij naar de hotelschool in Hasselt trok, had hij het koken al lang in de vingers. Samen met zijn broer en sommelier Gaspare hebben Vincenzo en Peppe ervoor gezorgd dat hun restaurant in 2008 door GaultMillau werd uitgeroepen tot 'het beste Italiaanse restaurant'. En terecht. Op de menukaart prijken gerechten zoals: Scaloppina alle melanzane, Cassatina di ricotta en Tonna vitellata. De originele keuken van het eiland met hier en daar een internationaal accent en een grote nadruk op Siciliaanse producten.

Pepe
In 2015 pakte Peppe uit met een gloednieuw culinair concept. In het centrum van Genk, vlak tegenover zijn restaurant La Botte, opende hij de deuren van van Peppe's, een zaak met een nieuwe visie op een culinaire totaalbeleving! Bij Peppe's kan iedereen een vleugje proeven én meenemen van het beste dat Sicilië te bieden heeft.

Op zaterdag 15 september is Peppe de curator van het culinaire luik tijdens de eerste editie van Wandeltaferelen. Hij staat garant voor een lekker 4-gangenmenu waar jullie van kunnen genieten. Twee lekkere voorgerechtjes tijdens de wandeling en een hoofdgerecht en dessert nadien in C-mine.

Ciao amici!

Contact

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in uw ervaring van ons evenement. Wij horen graag uw opmerkingen, reacties of ideeën. Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar uw reactie.

ORGANISATIE

Golazo sports
Schoebroekstraat 8
3583 Paal-Beringen
België
Golazo