Nieuws

DVV Verzekeringen Trofee: Slotgala

26.02.2018

In Afspanning De Jachthoorn in Kontich vond zondagavond het Slotgala van de DVV Verzekeringen Trofee plaats. Bekijk hier de reportage!

Lees meer

Van der Poel verheugd met eerste eindzege in DVV Verzekeringen Trofee

25.02.2018

Mathieu van der Poel mocht in de Afspanning De Jachthoorn in Kontich zijn drie trofeeën in de DVV Verzekeringen Trofee ophalen. De Nederlander won zowel de Proximus Snelste Ronde, het Proximus Tussensprintklassement én de eindzege in de DVV Verzekeringen Trofee.

Lees meer

Compton blij met eindzege: 'Volgend jaar keer ik terug'

25.02.2018

In Afspanning de Jachthoorn in Kontich werden zondagavond de trofeeën uitgereikt aan de laureaten van het eindklassement in de DVV Verzekeringen Trofee. Salvador Alvarado, Katie Compton en Eli Iserbyt kijken met veel plezier terug op hun eindzeges.

Lees meer

Van der Poel: 'Deed deugd om terug op oude niveau te rijden'

10.02.2018

De Krawatencross in Lille was de 27ste overwinning van het seizoen voor Mathieu Van der Poel. Na twee minuten was de Nederlander al vertrokken. "Ik zie dit niet als een revanche voor het WK, ik wou gewoon laten zien dat ik nog goed was."

Lees meer

Cant: 'Ik voelde de pijn niet'

10.02.2018

Sanne Cant kon zaterdag voor eigen volk triomferen in haar regenboogtrui. De wereldkampioene kreeg voor eigen volk vleugels door de aanmoedigingen. "Ik voelde de pijn in mijn benen niet."

Lees meer

Van der Poel wint DVV Verzekeringen Trofee na zege in de Krawatencross

10.02.2018

Mathieu van der Poel heeft in Lille de Krawatencross gewonnen. De Nederlander haalde het voor voor Tim Merlier en Laurens Sweeck. Van der Poel verzekert zich ook van eindwinst in de DVV Verzekeringen Trofee.

Lees meer

Iserbyt zet in Lille dominantie in DVV Trofee extra in de verf

10.02.2018

Eli Iserbyt heeft in Lille zijn dominantie in de DVV Trofee nog eens in de verf gezet. De wereldkampioen bij de beloften pakte in de Krawatencross zijn zevende zege in acht manches. Belgisch kampioen Thijs Aerts won de sprint voor de tweede plaats van Jens Dekker.

Lees meer

Cant wint voor eigen volk

10.02.2018

De 27-jarige Sanne Cant heeft de Krawatencross, de slotmanche van de DVV Verzekeringen Trofee, gewonnen. Zij haalde het afgescheiden van respectievelijk de Nederlandse Maud Kaptheijns en Annemarie Worst. Laura Verdonschot werd vierde voor de Nederlandse Manon Bakker.

Lees meer

Belmans wint voor eigen volk, Alvarado pakt de eindzege

10.02.2018

Lennert Belmans heeft voor eigen volk de Krawatencross in Lille gewonnen. In de laatste manche van de DVV Trofee haalde hij het bij de nieuwelingen voor Ward Huybs en Salvador Alvarado. De Nederlander verzekerde zich van de eindzege.

Lees meer

Vandeputte neemt 'kleine' revanche voor WK

10.02.2018

De Krawatencross bij de junioren is een prooi geworden voor Niels Vandeputte. Hij rondde in Lille een lange solo af. Ryan Kamp en Witse Meeussen werden twee en drie.

Lees meer

Cant: 'Regenboogtrui voor eigen volk verzilveren'

08.02.2018

De DVV Verzekeringen Trofee is zaterdag toe aan de slotmanche. In de Krawatencross in Lille, de thuishaven van wereldkampioenen Wout Van Aert en Sanne Cant, worden 16.000 fans verwacht. Cant hoopt het feestje nog wat groter te maken: "Vorig jaar kon ik mijn regenboogtrui niet verzilveren, dat wil ik dit jaar wel doen."

Lees meer

Roodhooft: 'Van der Poel zal voluit crossen in Lille'

09.02.2018

Mathieu Van der Poel hervat dit weekend de competitie, zo maakte zijn ploegleiding vrijdag bekend. De Nederlandse kampioen gaf met maag- en darmproblemen nog verstek in Maldegem, maar komt zaterdag zeker aan de start in de DVV Verzekeringen Trofee in Lille.

Lees meer