Nieuws

Aerts: 'Was extra gemotiveerd'

01.11.2017

Toon Aerts werd op de Koppenberg knap tweede. Het was voor de renner van Telenet Fidea Lions allicht zijn laatste wedstrijd in de trui van Europees kampioen. "Het was fantastisch om hier mee vooraan te koersen."

Lees meer

Van der Poel: 'Verzuring tot achter de oren'

01.11.2017

Mathieu Van der Poel heeft woensdag zijn eerste profzege op de Koppenberg geboekt. De Nederlander haalde het na een spannende strijd met Toon Aerts en Lars Van der Haar. "Het was heel mooi om op deze manier te kunnen winnen."

Lees meer

Van der Poel wint spektakelstuk op Koppenberg

01.11.2017

Een uitputtingsslag van start tot finish, zo kan je deze editie van de Koppenbergcross het best omschrijven. Van der Poel (Beobank-Corendon) probeerde het al in ronde één, maar kon de finale beslissing pas op de laatste beklimming maken. Een fenomenale Toon Aerts werd tweede, Lars Van der Haar (beiden Telenet-Fidea) vervolledigde het podium.

Lees meer

Vierde zege voor Wyman op Koppenberg, Verschueren knap derde

01.11.2017

Helen Wyman heeft voor de vierde keer in haar carrière de Koppenbergcross op haar naam geschreven. Katie Compton strandde op de Bult van Melden op de tweede plaats en blijft leider in de IJsboerke Ladies Trophy. Jolien Verschueren werd knap derde.

Lees meer

Pidcock pakt de kassei, Iserbyt blijft leider in DVV Trofee

01.11.2017

Tom Pidcock heeft na een beklijvende sprint de Koppenbergcross bij de beloften gewonnen. Een moegestreden Eli Iserbyt strandde op de tweede plaats, maar blijft wel leider in de DVV Verzekeringen Trofee. Jens Dekker vervolledigde het podium.

Lees meer

Heuvels van Kent helpen Tulett op Koppenberg

01.11.2017

De Koppenbergcross bij junioren is een prooi geworden voor het Britse lichtgewicht Ben Tulett. Op het podium kreeg hij het gezelschap van Wout Vervoort en Jarno Bellens.

Lees meer

Belmans boekt zijn mooiste zege ooit

01.11.2017

Lennert Belmans heeft de Koppenbergcross bij de nieuwelingen gewonnen. In de tweede manche van de DVV Verzekeringen Trofee haalde hij het voor Salvador Alvarado en Thibau Nys.

Lees meer

Archief