Nieuws

DVV Verzekeringen Trofee zet winnaars in de bloemetjes (VIDEO)

19.02.2017

Het Felix Pakhuis in Antwerpen was zondagavond het decor van de slothappening van de DVV Verzekeringen Trofee. Eindwinnaars Wout Van Aert, Sanne Cant, Eli Iserbyt en Luke Verburg werden in de bloemetjes gezet.

Lees meer

Beide wereldkampioenen winnen DVV Verzekeringen Trofee

05.02.2017

Zaterdag stond in Lille de laatste manche van de DVV Verzekeringen Trofee op het programma. Uiteindelijk zouden wereldkampioenen Wout van Aert en Sanne Cant met de eindzege gaan lopen.

Lees meer

Van Aert: 'Het was alsof alle fans voor mij supporterden'

04.02.2017

Wout Van Aert klopte bij het overschrijden van de finish eens stevig op zijn stuur. Als wereldkampioen had hij o zo graag gewonnen voor eigen volk. "Het was alsof er alleen voor mij fans langs de kant stonden."

Lees meer

Van der Poel: 'Eén van de leukste zeges van het jaar'

04.02.2017

Mathieu Van der Poel genoot stevig na in Lille. De Nederlandse kampioen boekte in de slotmanche van de DVV Verzekeringen Trofee zijn 18de zege van het seizoen. "Een trui zal ik er jammer genoeg niet mee winnen."

Lees meer

Kaptheijns zorgt voor surprise op feestje van Cant

04.02.2017

Wat had Sanne Cant zo graag voor eigen volk haar regenboogtrui nog wat extra glans gegeven met een overwinning in de laatste manche van de IJsboerke Ladies Trophy. Een sluwe Maud Kaptheijns zorgde echter voor een stevige surprise. Een zieke Cant troostte zich met de tweede plaats en de eindzege.

Lees meer

Van der Poel rondt spektakelcross af in Lille

04.02.2017

Nederlands kampioen Mathieu van der Poel (Beobank-Corendon) heeft de laatste manche van de DVV Verzekeringentrofee in Lille gewonnen. Van der Poel rondde een geweldig spannende slotfase af en klopte zo thuisrijders Wout van Aert (Veranda's Willems-Crelan) en Tom Meeusen (Telenet Fidea Lions). Van Aert wint het eindklassement van de eerste DVV Verzekeringen Trofee.

Lees meer

Vermeersch wint na spannende tweestrijd

04.02.2017

De Krawatencross bij de junioren is uitgedraaid op een spannende tweestrijd tussen Florian Vermeersch en Arne Vrachten. De renner van Acrog Balen kneep in de slotronde zijn medevluchter dood, Belgisch kampioen Toon Vandenbosch reed in zijn tricolore trui als derde over de meet.

Lees meer

Hermans pakt de dagwinst, eindzege voor Iserbyt

04.02.2017

Quinten Hermans heeft in Lille de slotmanche van de DVV Verzekeringen Trofee bij de beloften gewonnen. De Europese kampioen haalde het voor ploegmaat Thijs Aerts. Eli Iserbyt verzekerde zich met de derde plaats van de eindzege.

Lees meer

Van Aert & Cant: 'Krawatencross wordt één groot feest!'

02.02.2017

Lille mag zich zaterdag opnieuw opmaken voor een volksfeest. Na de huldiging van wereldkampioenen Wout Van Aert en Sanne Cant wordt dit weekend in de Antwerpse gemeente de Krawatencross, de slotmanche van de DVV Verzekeringen Trofee, gereden. "Het wordt een overrompeling en één groot feest", voorspellen Van Aert en Cant.

Lees meer

Vier op een rij voor Verburg

04.02.2017

Luke Verburg heeft zijn kwartet volledig gemaakt. Na Hamme, Loenhout en Baal schreef de Nederlandse nieuwelingenkampioen ook de laatste manche van de DVV Verzekeringen Trofee op zijn naam. Witse Meeussen en Joachim Van Looveren mochten mee op het podium in Lille.

Lees meer