U bezoekt momenteel editie 2014 van de website.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
30.12.2014
bpost bank trofee
Azencross - Loenhout
Nieuws
Palmares
1996: Adrie van der Poel
1997: Adrie van der Poel
1998: Marc Janssens
1999: Richard Groenendael
2000: Sven Nys
2001: Erwin Vervecken
2002: Sven Nys
2003: Bart Wellens
2004: Sven Nys
2005: Sven Nys
2006: Niels Albert
2007: Lars Boom
2008: Zdenek Stybar
2009: Sven Nys
2010: Niels Albert
2011: Niels Albert
2012: Niels Albert 2013: Sven Nys
Bereikbaarheid
Vanuit Brugge - Gent - Brussel - Antwerpen - Hasselt - Luik:
  • Rij richting Antwerpen en dan richting Breda vanop de ring van Antwerpen
  • Neem vervolgens afslag 2 richting Loenhout N411.
  • Vanaf de afslag staan er pijlen. In het centrum bevindt het parcours zich aan de linkerkant op de Brechtseweg.
Vanuit Nederland:
  • Neem de A16/A58 richting Antwerpen vanuit Breda
  • Neem vervolgens afslag 2 richting Loenhout N411.
  • Vanaf de afslag staan er pijlen. In het centrum bevindt het parcours zich aan de linkerkant op de Brechtseweg.
Organisatie
Organisator
Golazo sports NV
Schoebroekstraat 8
3583 Paal-Beringen

Ontvangst renners
Om toegang te hebben tot de parking en het parcours dienen de renners zich eerst aan te melden aan het secretariaat voor inschrijvingen renners:

Parochiezaal
Stoffezandstraat 15
2990 Loenhout