U bezoekt momenteel editie 2014 van de website.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
07.02.2015
bpost bank trofee
Krawatencross - Lille
Nieuws
Palmares
1997: Adrie van der Poel
1998: Erwin Vervecken
1999: Bart Wellens
2000: Sven Nys
2001: Sven Nys
2002: Bart Wellens
2003: Arne Daelmans
2004: BK: Bart Wellens
2005: Sven Nys
2006: Sven Nys
2007: Sven Nys
2008: Niels Albert
2009: Niels Albert
2010: Sven Nys
2011: Kevin Pauwels
2012: Tom Meeusen
2013: Niels Albert
2014: Sven Nys
Bereikbaarheid
Organisatie
Peter Van Glabbeek
Zavelstraat 16
2275 Lille
Tel:014/88 30 58 - 0497/79 29 24
Email : decrawaett@krawatencross.be
Ontvangst renners
Rennersparking :
voetbalveld Strandweg De Lilse Bergen ( volg signalisatie rennersparking)

Inschrijving renners:
De Lilse Golfclub
Haarlebeek 3
2275 Lille
(volg signalisatie inschrijving renners)