U bezoekt momenteel editie 2014 van de website.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
30.11.2014
bpost bank trofee
KwadrO Flandriencross - Hamme
Nieuws
Palmares
2002: Sven Nys
2003: Mario De Clercq
2004: Sven Vanthourenhout
2005: Sven Nys
2006: Sven Nys
2007: Sven Nys
2008: Sven Nys
2009: Zdenek Stybar
2010: Sven Nys
2011: Zdenek Stybar
2012: Sven Nys
2013: Niels Albert
Bereikbaarheid
Vanuit Gent of Antwerpen:
  • E17, afrit 14 (Hamme-Dendermonde-N41) - Publiek, VIP en renners
  • E17, afrit 13 (Waasmunster) - Pers en jury
  • Parkeergelegenheid: volg aanduidingen per categorie.
Vanuit Brussel:
  • E40, afrit 20 (Asse - N285), N285, N47 en N41 - Publiek, VIP en renners
  • E40, afrit 20 (Asse - N285), N285, N47, N470 en N446 - Pers en jury
  • Parkeergelegenheid: volg aanduidingen per categorie.
Info bewoners - vekeerssituatie Hamme :
Een overzicht van de verkeersmaatregelen tijdens de KwadrO Flandriencross kan u HIER terugvinden.
Parkings:
Publiek:
  • Industriepark Zwaarveld. Vanaf het industriepark is er een gratis shuttleservice (van 10u15 tot 21u) voorzien om u naar het parcours te brengen.
VIP:
  • Industriepark Zwaarveld. Vanaf het industriepark is er een gratis shuttleservice (van 10u15 tot 21u) voorzien om u naar het parcours te brengen.
Renners: Verplicht aanrijden via N41
  • Parking elite : Marktplein
  • Parking beloften, nieuwelingen, junioren: Meulenbroekstraat
Pers en jury: Verplicht aanrijden via Waasmunster/N446
  • Kaaiplein
Supportersbussen: Verplicht aanrijden via Waasmunster/N446
  • Kaaiplein
Mindervaliden: (met officiŽle mindervalidenkaart)
  • Koolputten (kruising Drapstraat - Sombeke) - a/d Mirabrug - Verplicht aanrijden via N41
  • Kaaiplein - Verplicht aanrijden via Waasmunster/N446
  • Aan de materiaalpost wordt er een apart platform voor mindervaliden voorzien.
Opgelet!: Op 30 november zal door wegenwerken de oprit 14 richting Antwerpen afgesloten zijn. Gelieve bij uw terugkeer de voorziene omleiding te volgen.
Organisatie
Golazo Sports NV
Schoebroekstraat 8
3583 Paal-Beringen
Ontvangst renners
Om toegang te hebben tot de parking en het parcours dienen de renners zich eerst aan te melden aan het secretariaat voor inschrijvingen renners:

Rudyco
Biezenstraat 38
9220 Hamme