U bezoekt momenteel editie 2014 van de website.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
20.12.2014
bpost bank trofee
Cyclocross Essen
Nieuws
Palmares
1996: Adrie van der Poel
1997: Richard Groenendaal
1998: Sven Nys
1999: Bart Wellens
2000: Peter Van Santvliet
2001: Mario De Clercq
2002: Sven Nys
2003: Bart Wellens
2004: Bart Wellens
2005: Bart Wellens
2006: Sven Nys
2007: Sven Nys
2008: Sven Nys
2009: Niels Albert
2010: Sven Nys
2011: Bart Wellens
2012: Jan Denuwelaere
2013: Kevin Pauwels
Bereikbaarheid
Vanuit richting BelgiŽ - Antwerpen:
Neem op de E19 de afrit Sint-Job en draai vervolgens linksaf.
Ga bij de eerstvolgende verkeerslichten op de Bredabaan rechtdoor de Roosendaalsebaan op, richting Essen.
Ga ook bij de volgende verkeerslichten te Achterbroek rechtdoor op de Antwerpsesteenweg.
Na zes kilometer kom je aan op Spijker waar je aan de verkeerslichten de pijlen richting Cyclocross Essen volgt.

Vanuit Nederland - Roosendaal:
Ga richting Roosendaal waar je de N262 kiest richting Nispen - Essen. Eťnmaal in BelgiŽ ga je naar de tweede verkeerslichten, Spijker waar je aan de verkeerslichten de pijlen richting Cyclocross Essen volgt.
Organisatie
Wielerclub Molenheidevrienden v.z.w.
Francis Michiels
Kerkstraat 88, 2910 Essen
tel : 03/667 54 88
fax : 03/677 02 16
GSM : 0475/79 74 86
e-mail : francis@optiekmichiels.be of info@molenheidevrienden.be
Ontvangst
  • Inschrijvingen: school Mariaberg, Grensstraat 14, 2910 Essen
  • Parking nieuwelingen, junioren, dames, elites z/c.: via Grensstraat
  • Parking elites: Vossenboslaan
Alle pijlen zullen in Essen op het kruispunt Spijker (ppo) vertrekken en zo de weg naar de gewenste locatie aanduiden.