U bezoekt momenteel editie 2012 van de bpostbanktrofee.be

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
17.11.2012
bpost bank trofee
GP van Hasselt - Hasselt
Nieuws
Palmares
2005: Sven Nys
2006: Gerben De Knegt
2007: Sven Nys
2008: Bart Wellens
2009: Zdenek Stybar
2010: Kevin Pauwels
2011: Kevin Pauwels
Bereikbaarheid
Vanuit Antwerpen :
E313 richting Hasselt tot afrit 28; naar links tot het eerste kruispunt (Grote Ring); naar rechts en volg de pijlen parkings in de buurt van het Kapermolenpark.
Organisatie
Golazo Sports NV
Christophe Impens
Schoebroekstraat 8
3583 Paal-Beringen
Ontvangst renners
Op de rennersparking zal een aparte tent staan waar je als renner de nodige bandjes kan ophalen voor jezelf, je verzorger en je mecanieker. Je dient je dus bij aankomst te melden aan dit meldpunt, hierdoor kan jij, je verzorger en je mecanieker gratis binnen en zijn er geen discussies aan de inkomposten. Dit bandje dient rond de pols te worden aangebracht, anders is dit niet geldig.

Renners dienen zich vervolgens in te schrijven in de Provinciale Hogeschool (PHL) blok A, gelegen in de Elfde Liniestraat, +/- 500m voorbij het rennerspark aan de linkerzijde. Op de voorzijde van het gebouw kleeft een grote letter A.