Meert: 'Wijze beslissing van Tia'
"Het is een goede beslissing. Tia heeft al het mogelijke, op uitzondering van een wereldrecord, bereikt", verklaarde Wilfried Meert als reactie op het einde van de carrière van Tia.
Wilfried Meert: "Samen met Kim Gevaert heeft Tia de populariteit van atletiek in ons land sterk doen toenemen. " (foto belga)
"Op een bepaald moment is beter om ermee op te houden. Tia's gezin neemt veel tijd in beslag, en de combinatie met topsport is bijna onmogelijk", aldus Meert. "Samen met Kim Gevaert heeft Tia de populariteit van atletiek in ons land sterk doen toenemen. "

"Kim liep haar laatste wedstrijd op de Memorial Van Damme, en ik denk dat ook Tia dat had willen doen. Maar de beslissing is zeker te begrijpen. Tia heeft een prachtige carrière achter de rug. Ze mag nu stoppen."

Ook na haar carrière blijft Hellebaut betrokken bij de sport. "Tia wordt inderdaad assistent-Meeting Director van de Memorial Van Damme", bevestigt Meert. "Ze gaat mij bijstaan in mijn taak als organisator. Ik ben ervan overtuigd dat Tia op termijn de geknipte persoon is om mij op te volgen. Ze kent heel wat mensen in het milieu, weet hoe het er op grote meetings aan toegaat, spreekt meerdere talen en is stressbestendig. Ze heeft alle troeven in handen om een meeting als de Memorial in goede banen te leiden."
Reacties op dit artikel

Tia Blogt

Klaar voor Göteborg Gisteren (woensdag) zijn we na een vroege vlucht vanuit Brussel toegekomen in het koude Göteborg voor het EK indoor. Leuk om terug te keren naar de plek waar ik mijn internationale doorbraak heb gekend, ondertussen al bijna 7 jaar geleden.

Tia Social Media