Uitkijken naar eerste wedstrijd
De voorbije herfst en deze winter heb ik heel wat trainingsstages ingepland om mij in ideale omstandigheden te kunnen voorbereiden.
Na het zuiden van Spanje en Lanzarote in het najaar trainen we traditiegetrouw december en januari in het Zuid-Afrikaanse Stellenbosch. Een traditie die we met plezier al 8 jaar volhouden.

De trainingen zijn tot dusver zeer goed verlopen, niet al te veel kleine pijntjes of andere onderbrekingen, dus ik kan nu al tevreden terugblikken op de wintertraining. De voorbije maanden hebben we weer harder en meer kunnen trainen dan vorige winter. Nog 2 weken volhouden en dan beginnen we rustig af te bouwen naar het EK in Göteborg begin maart.

Mijn eerste wedstrijd spring ik op 2 februari in het Duitse Arnstadt, ik ben benieuwd wat dat gaat geven. Ik ben dan amper twee dagen in België na een nacht in het vliegtuig. En een nacht in het vliegtuig met kleine kindjes is niet altijd even gemakkelijk... Maar ik kijk er heel erg naar uit om terug in competitie aan te treden. En als ik er in Gent op 10/2 een mooie dag wil van maken dan heb ik wel wedstrijdritme nodig, ideaal om dan in Arnstadt en Eaubonne op 7/2 nog goede voorbereidingswedstrijden te springen.

Met onze twee meisjes gaat het uitstekend, Lotte is al 3,5 jaar en Saartje wordt er bijna twee. Zoals elke ouder heb ik het gevoel dat ze snel groot worden en lijkt dat almaar sneller te gaan. We genieten dus van onze 2 vrolijke meiden die zich volop uitleven in de tuin van ons guesthouse.

Uiteraard wensen wij iedereen het beste voor het nieuwe jaar, een goede gezondheid en een jaar vol leuke en mooie momenten!

Groetjes
Tia
Reacties op dit artikel

Tia Blogt

Klaar voor Göteborg Gisteren (woensdag) zijn we na een vroege vlucht vanuit Brussel toegekomen in het koude Göteborg voor het EK indoor. Leuk om terug te keren naar de plek waar ik mijn internationale doorbraak heb gekend, ondertussen al bijna 7 jaar geleden.

Tia Social Media