Tia Blogt

Klaar voor Göteborg
Gisteren (woensdag) zijn we na een vroege vlucht vanuit Brussel toegekomen in het koude Göteborg voor het EK indoor. Leuk om terug te keren naar de plek waar ik mijn internationale doorbraak heb gekend, ondertussen al bijna 7 jaar geleden.
Mijn indoorseizoen is tot nu toe best goed verlopen, mijn eerste 2 wedstrijden kon ik al meteen winnen met hoogtes van 1m96 en 1m97. Op de Record Bank Flanders Indoor in Gent heb ik door wat hinder aan de rug en vooral door de uitstraling daarvan naar mijn afzetbeen even wat gas moeten terugnemen. Gelukkig bleek na onderzoek dat het enkel ging om vocht dat tegen de zenuwwortel drukte waardoor ik pijn en krachtverlies had. Ondertussen ben ik weer helemaal OK en heb ik vorige week in Stockholm geen last gehad van de rug en was ik met mijn overwinning en 1m95 heel tevreden.

Ik kan dus met vertrouwen toeleven naar mijn wedstrijd dit weekend. Graag zou ik mijn beste van het seizoen evenaren of verbeteren. Ik ben er in elk geval fysiek klaar voor!

Groetjes vanuit het koude Göteborg

Tia Blogt

Klaar voor Göteborg Gisteren (woensdag) zijn we na een vroege vlucht vanuit Brussel toegekomen in het koude Göteborg voor het EK indoor. Leuk om terug te keren naar de plek waar ik mijn internationale doorbraak heb gekend, ondertussen al bijna 7 jaar geleden.

Tia Social Media