Komende zondag 1 juli veroveren duizenden superhelden het Klein Strand van Oostende tijdens Q Presents The Color Run. Deze kleurrijke fun run wordt traditioneel afgesloten met een heus Color Festival. Voor heel wat jongeren de ideale manier om de grote vakantie in te zetten! Inschrijven is nog mogelijk!

De organisatie pakt dit jaar uit met het gloednieuwe 'Hero' thema. De deelnemers zullen als ware helden de meest kleurrijke kilometers van hun leven lopen. Daar hoort uiteraard ook een gloednieuw startpakket bij. Iedere The Color Runner ontvangt bij zijn inschrijving een uniek The Color Run Hero Tour t-shirt, een startnummer, een headband en een HAPPY en Thunder tattoo! Bij de finish ligt er voor alle helden/lopers een eigen zakje kleurenpoeder én een unieke UNICORN medaille klaar.

Tijdens de eerste 2 kilometer van het parcours moeten de deelnemers hun superkrachten aanspreken om 3 inflatables in de buurt van het Kursaal te overwinnen. Nadien brengt het parcours de deelnemers naar het strand waar de colorzones zich bevinden. De tweede, tevens roze, colorzone ligt ter hoogte van het Q Beachhouse, dat zaterdag zijn deuren opent.

COLOR FESTIVAL

Na het kleurrijke loopgedeelte is het tijd voor het Color Festival. Vanaf 16u zorgt Q DJ Maarten Vancoillie voor zomerse beats. Tijdens zijn optreden worden de deelnemers op regelmatige basis bedolven door de beroemde 'color blasts'. Om 18u nemen de Partyshakerz ft. Jolene & Violinvasion over. De festiviteiten zijn afgelopen om 20u.

THINK-PINK

Deelnemers kunnen Think-Pink en de strijd tegen borstkanker steunen door de aankoop van de The Color RunTM buff (5 euro) of door een glaasje cava te drinken in de Think-Pink bar.

Na Oostende strijkt The Color Run ook nog neer in Brussel op zondag 2 september. Ook daar worden, op de site van Tour & Taxis, duizenden jonge lopers verwacht.