Maak je klaar voor een gloednieuwe editie van de The Color Run en sluit je zomer kleurrijk af met Toyota Aygo presents The Color Run Hero Tour in Brussel op zondag 2 september 2018.

Tijdens deze Super Hero Tour leggen jullie als ware helden de meest kleurrijke kilometers van jullie leven af. Spring naar hoge hoogtes, ervaar een maximale hoeveelheid poeder en steel de show met een gloednieuw startpakket! Iedere The Color Runner ontvangt bij zijn inschrijving een uniek wit Toyota Aygo presents The Color RunTM t-shirt, een headband, een borstnummer en 2 toffe tattoos. Bij de finish ontvang je van ons een UNICORN medaille, je eigen zakje kleurenpoeder én een flesje Aquarius! Let's celebrate the hero in you!

Start en aankomst vinden plaats op de terreinen van Tour & Taxis, Havenlaan 86c, Brussel.

The Color RunTM is een unieke ervaring die zich niet focust op snelheid en prestatie (er is immers geen tijdsopname). Het draait allemaal om fun, kleur, en je amuseren met vrienden en familie. Color Runners komen in alle leeftijden, vormen, maten en snelheden voor! Wandelaar of Olympisch atleet, de 5 kilometer van The Color RunTTM is haalbaar voor iedereen en zal je zeker niet snel vergeten.