• Belevingscentrum
  Belevingscentrum

  Het Belevingscentrum is de spil van het Sven Nys Cycling Center. Je wordt er ondergedompeld in de sfeer van de cyclocross. Onder de kampioenetruitjes door wandel je van het ene historische wielermoment naar de andere overwinning.

 • Fietsen en wandelen
  Fietsen en wandelen

  Rondom het belevingscentrum, tegen de flanken van de heuvel, zijn vaste fiets- en wandelparcours aangelegd. Het gekende veldritparcours van de Grote Prijs Sven Nys is permanent berijdbaar met de crossfiets en de mountainbike. Er zijn tal van bmx- en trialparcours: een pumptrack, dirtline,...

 • Toeristische toppers
  Word kampioen

  Ontdek Het Hageland in het wiel van Sven Nys en word zelf kampioen in ontspannen, genieten, proeven, uitslapen,... De ideale uitvalsbasis? Het Sven Nys Cycling Center op de Balenberg.

 • Eet- en drinkcafé Velo
  Eetcafé Velo

  Eetcafé Velo is een gezellig fiets- & eetcafé, met een interieur dat perfect aansluit bij het design van het gebouw. Een plaats waar jong of oud, recreant of topsporter, fietser of wandelaar zich thuis voelt en graag vertoeft.

 • Energy Lab
  Energy Lab

  Op zoek naar een extra power boost voor een offsite meeting, een teambuildingsdag ... Met onze Energy Days geef je een onvergetelijke extra dimensie aan jouw event. Fietsen met Sven Nys, een introductie tot offroad biking, fitheidstests..., het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 • Groepen
  Groepen, scholen...

  Wil je het Sven Nys Cycling Center bezoeken met je klas? Geen probleem, alles is voorzien voor kleine en grote groepen. Voor kids is er een speciaal doeboekje ontwikkeld.

Foto's & Video's