Inschrijven

Online voorinschrijvingen
(t.e.m. maandag 22 augustus 2016 - 23u59)

Voorinschrijvingstarieven
125 km 91 km 67 km 20 km
15 € 12 € 10 € 5 €

+ 5 euro waarborg voor een stuurnummer. Je krijgt de waarborg terug van zodra je bij aankomst jouw kaderplaatje inlevert.

In de week voor het evenement zal je een persoonlijke bevestigingsmail ontvangen met jouw uniek deelnemersnummer en alle praktische informatie.

Op vertoon van deze persoonlijke e-mail kun je op 3 september vanaf 7u30 uur je deelnemerspakket afhalen. Dan ontvang je ook je stuurnummer en wegwijzer. Dat sturen we op voorhand niet op.

Schrijf je nu online in

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Klik hier.

Groepsinschrijving
(t.e.m. maandag 22 augustus 2016 - 23u59)

  • Online inschrijven kan tot en met maandag 22 augustus 2016, 23u59, met online betaling.
  • Wil je via overschrijving je groepsinschrijving betalen, dan kan dit tot en met maandag 15 augustus 2016, 23u59. Daarna is het enkel nog mogelijk om online te betalen!
  • Het inschrijvingsgeld dient uiterlijk op maandag 22 augustus betaald te zijn. Inschrijvingen die op dat moment niet betaald zijn, vervallen.

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS (OVER ALLE AFSTANDEN HEEN) BENT, KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE.
Ben je met minder dan 10 deelnemers, dan kan je je inschrijving niet doorsturen en vervallen de reservaties via dat systeem.

MET MINDER DAN 10 EN TOCH SAMEN INSCHRIJVEN? DAT KAN!
Vanaf dit jaar is het mogelijk om meerdere personen toe te voegen via het individuele inschrijvingsformulier vooraleer je betaling te doen. Op die manier worden jullie inschrijvingen samen verwerkt. Inschrijvingen toevoegen kan door op de knop "verder winkelen" te drukken als je de vorige inschrijving hebt ingegeven.

Klik hier voor
de instructies en
de groepsinschrijvingstool

Daginschrijvingen

Sven Nys Cycling Center - Balenbergstraatje, Baal

Tarieven ter plaatse
125 km 91 km 67 km 20 km
18 € 15 € 13 € 8 €

+ 5 euro waarborg voor een stuurnummer. Je krijgt de waarborg terug van zodra je bij aankomst jouw kaderplaatje inlevert.

Leden van KBWB en WBV krijgen 3 € korting bij daginschrijving. Nog geen lid ? Klik hier.