Zaterdag is het zover! Lees nog even deze ultieme tips om helemaal voorbereid aan de Fisherman's Friend StrongmanRun te kunnen beginnen.

 1. Inschrijven kan nog steeds!
  Vrienden, kennissen of familieleden die nog niet zijn ingeschreven, kunnen nog online inschrijven t.e.m. vrijdag 31 maart 23u59. Zaterdag kan je ter plaatse vanaf 10u nog inschrijven.
 2. Meelopen of supporteren is de natuur steunen!
  Bij je inschrijving betaalde je 2 euro extra om toegang te krijgen tot Connecterra. Dit bedrag wordt integraal doorgestort aan Connecterra en dient voor het beheer en onderhoud van dit uniek stukje natuur waar je mag doorlopen. Breng je zaterdag supporters mee, dan betalen zij ter plaatse 2 euro om toegang te krijgen tot Connecterra.
 3. Kom op tijd en bekijk zeker de bereikbaarheidsinfo!
  Vermijd wachtrijen en kom op tijd naar Maasmechelen! Om extra verkeershinder te vermijden, dringen we er op aan om rekening te houden met onze bereikbaarheidsinfo, die je HIER terugvindt!
 4. Haal je startnummer af op basis van je bevestigingsmail en/of je identiteitskaart. Breng je persoonlijke bevestigingsmail mee om je startnummer te kunnen afhalen. Mail vergeten of niet ontvangen? Dan vragen we je om je identiteitskaart voor te leggen. Je starnummer en startuur kan je HIER terugvinden.
 5. Wil je het startnummer van iemand anders overnemen?
  Dat kan! Meld dit echter zeker aan de organisatie! Hoe je dit precies moet doen vind je HIER terug.
 6. Doe je borstnummer aan en ga op het juiste uur in de startbox staan.
  Enkel met je borstnummer zal je worden toegelaten in jouw startbox. Het verloop van de startprocedure lees je HIER.
 7. Ongeval of kwetsuur onderweg?
  Aan elke hindernis staan medewerkers van de organisatie. Ze zijn te herkennen aan hun felblauwe CREW-T-shirt. Heb je je onderweg gekwetst of heb je een ongeval zien gebeuren, verwittig dan één van onze medewerkers, zodat zij het nodige kunnen doen.
 8. Gooi je bekertje enkel weg in de recyclezone.
  Op het parcours zijn er twee bevoorradingen voorzien met bekertjes water, voor de 22 km is er halverwege nog een extra bevoorradingspost. Gelieve na de bevoorrading je bekertje in de "recyclezone" te deponeren. Te ver voorbij de recyclezone? Hou je bekertje dan bij tot aan de finish en draag zo bij tot een afvalvrij parcours!.
 9. Hoogtevrees? Gebruik de chicken lane!
  Bij een aantal obstakels wordt er een alternatieve route voorzien zodat de deelnemers, die de obstakels om één of andere reden niet kunnen afleggen, toch verder kunnen.
 10. Wat draagt een echte Spartacus?
  Dit is wat wij zouden aantrekken: een oude aansluitende loopbroek, een loopshirt en stevige (oude) loopschoenen. Handschoenen zijn ter bescherming zeker geen overbodige luxe. Maar een opvallende ludieke outfit kan en mag natuurlijk ook altijd!
  Belangrijk: Misschien vallen er enkele lichte buien, vergeet dus je regenjasje niet. Jullie zijn met veel en er is geen mogelijkheid voor iedereen om te schuilen.
 11. Een echte Spartacus wast zich niet of toch?
  Na de aankomst, nat en vuil? Douchen kan bij voetbalclub Patro Eisden op +/- 1 km van de finish. Maar je kan na de aankomst ook gewoon snel wat droge en warme kleren aantrekken en nagenieten aan de finish met een hapje en een drankje.
 12. Check voor en na het event zeker onze website en facebookpagina!
  Hier vind je op voorhand immers alle praktische info terug en nadien alle (persoonlijke) foto's en video's!
 13. Combineer je deelname met een bezoekje aan Maasmechelen Village.
  Op vertoon van je bevestigingsmail of borstnummer aan het Tourist Information Centre in Maasmechelen Village ontvang je een VIP dagpas om er op 1 april met 10% korting te shoppen in hun boetieks!