Na een succesvolle passage in de stad Antwerpen, verhuist de Fisherman's Friend StrongmanRun naar Terhills, het voormalige mijnterrein gelegen op de grens van Maasmechelen en Dilsen-Stokkem . Het prachtige recreatiergebied Connecterra, gelegen op Terhills, vormt het vertrek- en aankomstpunt van deze editie.. Tijdens deze run maak je kennis met een verrassend landschap van 'bergen en meren' met spectaculaire panorama's. Het is de geschikte locatie voor een uitdagend parcours met heel wat hoogtemeters!

Het parcours zal ongeveer 11 km lang zijn met minstens 25 spectaculaire hindernissen. Voor wie de 11 km geen uitdaging vormt, kan zich inschrijven voor de 22 km en het parcours twee maal afleggen: 22 km puur afzien dus voor de echte helden!

Nieuwigheid dit jaar is dat er net als tijdens de andere events in de KBC Spartacus Series in waves zal gestart worden. Om de 10 minuten zullen er 200 deelnemers kunnen starten, hoe sneller je je inschrijft, hoe vroeger je zal kunnen starten. Schrijf je als groep in, dan kan je sowieso samen starten!

Inschrijven kan vanaf dinsdag 24 januari om 11u! Er worden net slechts 6.000 deelnemers toegelaten. Wie deze fantastische uitdaging niet wil missen, aarzelt beter niet om zich in te schrijven!

Word jij dit jaar een Spartacus Hero door te finishen in 6 of meer Spartacus-events? Vergeet dan niet om eerst je Spartacus Pass niet te bestellen!