Nieuws
The Color Run komt opnieuw naar Brussel!
Belga
Ook dit jaar krijgt BelgiŽ weer een editie van de enige echte The Color Run. Tour & Taxis in Brussel is opnieuw the place to be, en dat op zondag 7 september!
Tour & Taxis was vorig jaar ook al gastheer van de allereerste The Color Run in BelgiŽ. 10.000 enthousiastelingen liepen toen 'The happiest 5k on the Planet'. Ze startten allemaal in een wit T-shirt, dat 5 km verderop alle kleuren van de regenboog zag. Na de finish ging het kleurrijke loopfeest gewoon verder op het Color Festival, met nog meer kleurenpoeder en opzwepende beats van de dj. Binnenkort maakt de organisatie bekend wanneer de inschrijvingen openen en hoeveel†tickets er beschikbaar zijn voor dit loopfestival.

The Color Run is hťt evenement bij uitstek om in een ongedwongen sfeer (je eerste) vijf kilometer te lopen. Coach Paul Van Den Bosch van Energy Lab werkte exclusief voor running.be magazine twee twaalfwekenschema's uit in aanloop naar The Color Run. Het ene schema voor wie helemaal vanaf nul begint, het andere voor de ietwat gevorderde loper.

Je vindt de schema's voor The Color Run 5k†in het meinummer van running.be magazine, dat vanaf 2 mei in de winkel ligt!