Kleding
Lopen kent de afgelopen jaren een heropleving. Start To Run, Antwerp 5 miles en 10 miles, de marathon van New York of Londen, lopen zit in de lift. Elke loper droomt ervan om ooit een marathon te lopen. Toch, lopen hoeft niet altijd prestatiegericht te zijn. De meeste mensen binden geregeld de loopschoenen aan omdat ze lopen gewoon prettig en/of gezond vinden.

Lopen is buiten een goede loopuitrusting ook een goedkope sport, je hoeft je niet aan te sluiten bij een sportvereniging. Jij beslist wanneer, waar en hoe lang je loopt. Lopen geeft je vrijheid, ook kan je overal lopen en hebt geen toestellen of specifieke sportruimte nodig. Je kan alleen lopen of met een looppartner, wat kan bijdragen tot extra motivatie.

Goede, aangepaste kledij is belangrijk. Tijdens het lopen moet kledij goed zitten en moet je je goed voelen. Ook dien je als loper je kledij af te stemmen op het weer, koude, regen, warmte, je dient de perfecte balans te vinden tussen warme kledij en iets lichtere kledij. Te hard zweten of afkoelen van het lichaam, beiden zijn niet goed. Schoenen zijn ontzettend belangrijk bij het lopen, je enkel moet goed ondersteund worden en de schoen moet voldoende schok dempend zijn, zodat je gewrichten goed beschermd worden.

Primo biedt een volledige loop collectie van loopschoenen tot kledij en accessoires. Dit voor mannen, vrouwen en kinderen. Bij Primo vind je hoogkwalitatieve merken als Nike, Asics en adidas terug. Het materiaal van de kwalitatieve loopkledij werkt absorberend tijdens het lopen, de kledij wordt niet nat door het zweten en zorgt ervoor dat je lichaam hierdoor niet afkoelt. Loopsokken en iPod accessoires vind je ook terug bij Primo. Ook voor een uitgebreide en kwalitatieve collectie loopschoenen kan je bij Primo terecht.

Ga naar Primo om er goede aangepaste kledij te vinden!