U bezoekt momenteel een oude editie van de website.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Terugbetaling Mutualiteiten
Christelijke Mutualiteit

Runnings

De Christelijke Mutualiteit biedt jou als CM-lid voor de runnings Kortrijk Loopt! (24/05), Dwars door Geel (26/06) en Dwars door Mechelen (26/09) een korting aan van €2,5 bij de voorinschrijvingen.

Voor de nieuwe Start to Run-happening in Dendermonde krijgen CM-leden 1,5 euro korting.

Voorinschrijven kan eveneens via volgende site www.carrefourrunningtour.be

Jogdiploma

Elke Start to Runner die zijn jogdiploma haalt krijgt van CM een eenmalige tegemoetkoming van € 15 wanneer hij of zij een kopie van dit diploma vergezeld van een gele zegel stuurt of faxt naar zijn CM-kantoor. Voor een overzicht van de CM kantoren waar u terecht kan, verwijzen we u naar http://www.cm.be/nl/131/index.jsp.

Liberale Mutualiteit Vlaams Gewest
Elke Start to Runner die zijn jogdiploma haalt kan zijn inschrijvingsgeld volledig terugbetaald krijgen wanneer hij of zij hiervan een kopie stuurt of faxt naar de hoofdzetel van de Liberale Mutualteit Vlaams Gewest:

Liberale Mutualiteit Vlaams Gewest
Prieelstraat 22 - 1730 Asse
Telefoon: 02/452 90 10
Fax: 02/452 62 20
Bond Moyson Oost-Vlaanderen
Leden van het ziekenfonds "Bond Moyson Oost-Vlaanderen" die de 10 weken volmaken krijgen een éénmalige tegemoetkoming van 10 euro op het inschrijvingsgeld.

Als u de cursus van 10 weken volledig hebt afgewerkt ontvangt u een brevet. Geef een kopie van dat brevet af in uw Bond Moyson-kantoor. De tegemoetkoming wordt op uw rekening gestort.

Meer Info?
Dienst Loketopvolging
Tramstraat 69
9052 GENT
E-mail: loketopvolging.bmovl@socmut.be
Partena Onafhankelijk Ziekenfonds
Klanten die in regel zijn met de bijdragen van het voordelenpakket zullen een tussenkomst krijgen indien ze Start to Run sessies volgen in club- of groepsverband. Voor de volledige procedure verwijzen we u naar volgende link:

http://www.partena-partners.be/jsp/index.jsp?language=Nl&tmplt_folderid=51&id=849&origin=Ozv
Partners Start to Run