U bezoekt momenteel een oude editie van de website.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Leef gezond
Start to Run steunt mensen die gezond en sportief willen leven en daarom zal er dit jaar op de Start to Run Happenings aandacht besteed worden aan een gezonde levenswijze. Op elke Start to Run happening zal u een stand terugvinden waar je een CO-test kan laten uitvoeren bij jezelf om na te gaan hoe gezond de lucht is die je uitademt. Ga op zoek naar deze stand en test jezelf!

HELP - Voor een rookvrij leven
De 'Help - Voor een rookvrij leven' campagne van de Europese Commissie wil het publiek attent maken op de gevaren van het roken en van passief roken.

In alle Europese lidstaten organiseren Help-teams op openbare pleinen en tijdens manifestaties CO-tests waarbij voorbijgangers het koolmonoxide gehalte kunnen meten in de lucht die ze uitademen. Rokers worden meteen geconfronteerd met de impact van hun verslaving en raken overtuigd om te stoppen. 'Help' biedt hulp.

Koolmonoxide (CO) is een toxisch gas, kleur- en geurloos, dat in de rook van sigaretten en andere tabaksproducten voorkomt en zeer schadelijk is voor de gezondheid.

Meer info op : www.help-eu.com
Partners Start to Run