Praktische info


Programma


Deelnamepakket


Startprocedure


Afhalen startnummer & T-shirt


Bevoorrading


Wisselen van naam?


Kleedkamers + Bewaring sporttas


Reglement

[an error occurred while processing this directive]

De start en aankomst bevinden zich in het Park van Edingen. Zie "Hoe geraak ik er" voor een gedetailleerde routebeschrijving.

Door zich in te schrijven, verklaart de deelnemer zich akkoord met het onderstaande regelement. De minimumleeftijd om deel te nemen is 16 jaar (geboren in 2000 of ervoor).

Je kan deelnemen als individu of in teamverband. Een team bestaat uit minstens 10 personen. Het teamklassement wordt opgemaakt op basis van de resultaten van de eerste 7 personen.

De deelnemers krijgen een polsbandje met hun startnummer. Enkel met dit polsbandje krijgen ze toegang tot de startboxen.

De tijdsopname gebeurt d.m.v. een elektronische chip. Deze zit verwerkt in de enkelband die je ROND JE ENKEL moet vastmaken aan de BUITENKANT VAN JE SOK. Deze chip moet nadien niet worden gerecupereerd.

Alle deelnemers dienen de veiligheidsinstructies van de organisatie te volgen.

Deelname aan Spartacus Run Parc d'Enghien gebeurt onder eigen verantwoordelijkheid. Deelnemen vereist een goede gezondheid. De deelnemer verklaart te voldoen aan deze voorwaarde. De organisatie beveelt vóór deelname een preventief sportmedisch onderzoek aan bij een erkend sportarts.

Enkel na betaling is je inschrijving officieel bevestigd.

Geef op je inschrijvingsformulier een geldig e-mailadres in, want enkel via dat adres ontvang je een week voor het evenement een bericht met de bevestiging van je startnummer. Je hebt je startnummer nodig om je deelnamepakket af te halen.

In geval van niet-deelname, ongeacht om welke reden, kan je geen aanspraak maken op terugbetaling van het inschrijvingsgeld en kan de inschrijving niet overgezet worden naar een ander evenement.

Als je op zondag 23 oktober je inschrijving wenst door te geven aan een ander persoon betaal je ter plaatse € 5 administratiekosten.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen.

Indien het evenement op grond van uitzonderlijke omstandigheden niet kan doorgaan, kan de deelnemer zich gratis laten inschrijven voor de volgende editie van hetzelfde evenement. De organisator kan niet verplicht worden tot terugbetaling van het inschrijvingsgeld.

Fietsen, gemotoriseerde voertuigen en rollerblades, niet eigen aan de organisatie, zijn verboden op het parcours tijdens de wedstrijd.

Alle informatie van de deelnemers is bestemd voor Golazo. Zij mag evenwel doorgegeven worden aan de partijen die contractueel verbonden zijn met Golazo. De wet van 8 december 1992 i.v.m. de bescherming van de persoonlijke levenssfeer t.o.v. gegevensverwerking, voorziet het toegangsrecht tot de gegevens en het verbeteren ervan. Door uw deelname aan het evenement verklaart u zich akkoord met een eventueel gebruik van uw foto in druk, film, video e.a. voor promotionele doeleinden van Golazo en haar officiële partners, zonder hiervoor een vergoeding te claimen. .

Spartacus Run Parc d'Enghien gaat door in het park van Edingen. Om een extra verkeershinder te vermijden, dringen we er op aan om rekening te houden met de onderstaande raadgevingen!

Uit de buurt?

Woon of logeer je in de buurt? Kom dan te voet of met de fiets naar het park van Edingen. Op die manier ben je meteen opgewarmd om aan je uitdaging te beginnen.

Trein

Het park van Edingen ligt op 800 meter van het goed bereikbare NMBS-station van Edingen. Het is een absolute aanrader hier gebruik van te maken!! Vanaf het station zal de wandelroute naar de startlocatie aangeduid zijn.

Auto

Kom je toch met de auto? Spreek dan zoveel mogelijk af met je vrienden en familie om samen te rijden. Dat is goedkoper, ecologischer en zorgt voor minder parkeerstress! Edingen is het bovendien niet gewoon een groot aantal auto's op bezoek te krijgen.

Gebruik ook zeker GEEN GPS, maar volg de signalisatie van de organisatie naar de verschillende parkings. Er zal immers een speciale parkingroute opgesteld worden met enkelrichtingsverkeer.

Kom je vanuit Antwerpen, Limburg of Brussel?

Neem dan op de Brusselse Ring de afslag naar de E19 richting Bergen. Vervolgens neem je afslag 21 Halle naar de E429 richting Doornik. Na ongeveer 18 km neem je afrit 27 Marcq (en dus NIET afrit 25 Petit-Enghien of 26 Enghien!) Vanaf deze uitrit volg je de eventsignalisatie van de KBC Spartacus Series.

Kom je vanuit Kortijk of Doornik?

Neem dan op de E429 richting Brussel afrit 27 Marcq en volg vanaf deze uitrit de eventsignalisatie van de KBC Spartacus Series.

Kom je vanuit Gent?

Neem dan op de E40 afslag 19 Aalst en vervolgens de N45 richting Geraardsbergen/Ninove. Na ongeveer 6 km ga je verder op de N28. In Leerbeek, na nog eens 12,5 km neem je de N285 richting Edingen. Sla NIET af richting centrum Edingen, maar rij de E429 richting Doornik op. Vervolgens neem je afrit 27 Marcq. Vanaf deze uitrit volg je de eventsignalisatie van de KBC Spartacus Series.

Kom je vanuit Bergen?

Rij dan NIET via de N55 het centrum van Edingen binnen, maar rij E429 richting Doornik op. Vervolgens neem je afrit 27 Marcq. Vanaf deze uitrit volg je de eventsignalisatie van de KBC Spartacus Series.

Opgelet! Er geldt een nultolerantie voor foutparkeren, de politie zal verbaliseren en indien nodig voertuigen laten wegslepen!

Vertrek op tijd! Hou rekening met een half uurtje extra reistijd.

Uitslagen

Op zondagavond 23 oktober kan je hier de resultaten terugvinden met:

  • de individuele looptijden (incl. nettotijden)
  • de algemene rangschikking (op basis van nettotijden)
  • de rangschikking met onderverdeling mannen/vrouwen
  • het teamklassement

Voorbereiding


Trainingsschema's MyEnergyLab