Nieuws

Pauwels: 'Beste cross van het seizoen'

17.12.2016

Kevin Pauwels mengde zich tijdens de Soudal Scheldecross in Antwerpen lang in de strijd om de zege, maar moest finaal tevreden zijn met de derde podiumplek. "Ik heb even gehoopt dat ze me zouden laten rijden."

Lees meer

Van der Poel na pittig duel met Van Aert: 'Verstand op nul gezet' (+VIDEO)

17.12.2016

De Soudal Scheldecross in Antwerpen leverde een zenuwslopend duel om de overwinning op. Hoogtepunt was het inhaalmanoeuvre van Mathieu Van der Poel in de slotronde. "Wie daar het eerst in de remmen ging, verloor de wedstrijd", wist de Nederlander.

Lees meer

Van der Poel houdt van Aert en Pauwels af in Antwerpse zand (+VIDEO)

17.12.2016

Mathieu van der Poel heeft de Soudal Scheldecross in Antwerpen gewonnen. In het zand van Linkeroever werd met een driestrijd tussen van der Poel, Wout van Aert en Kevin Pauwels uitgevochten. De Nederlandse kampioen ploegde uiteindelijk als beste door het zand in een verschroeiende slotronde.

Lees meer

Cant: 'Nog nooit zo diep geweest'

17.12.2016

De zege van Sanne Cant in de Soudal Scheldecross kwam er na een felbevochten strijd met Sophie De Boer. "Het was pompen of verzuipen", bekende de Belgisch kampioene. Marianne Vos toonde zich dolgelukkig met haar vierde plaats.

Lees meer

Cant pakt zege na beklijvende slotronde (+VIDEO)

17.12.2016

Sanne Cant heeft in Antwerpen haar derde wedstrijd in de DVV Verzekeringen Trofee gewonnen. De Belgische kampioene won na een beklijvende slotronde in de sprint van Sophie De Boer. Een imponerende Marianne Vos greep net naast de derde podiumstek, die was voor de Amerikaanse Katerina Nash.

Lees meer

Hermans slaat genadeloos toe in slotfase (+VIDEO)

17.12.2016

Quinten Hermans heeft in de Soudal Scheldecross revanche genomen voor het pechweekend van vorige week. Eén versnelling in de slotfase volstond om de zege veilig te stellen. Wereldkampioen Eli Iserbyt deed dankzij zijn tweede plaats een goede zaak in de DVV Trofee.

Lees meer

Arne Vrachten veegt op Linkeroever de nul weg

17.12.2016

De Soudal Scheldecross bij de junioren is een prooi geworden voor Arne Vrachten. De veldrijder uit Westerlo reed solo naar zijn eerste zege van het seizoen. In de achtergrond haalde Daniel Tulett het in een sprint voor Andres Verdonck.

Lees meer

Ryan Cortjens is sterkste in Antwerpen na dominante wedstrijd

17.12.2016

Ryan Cortjens heeft op de Antwerpse Linkeroever de Soudal Scheldecross, de vijfde manche in de DVV Verzekeringen Trofee, gewonnen na een onemanshow. Wout Vervoort legde na een lange achtervolging beslag op de tweede plaats, Pim Ronhaar mocht als derde mee op het podium.

Lees meer

Vos: 'Ik heb de cross gemist'

16.12.2016

Wie duikt er zaterdag tijdens de Soudal Scheldecross Antwerpen, de vijfde manche van de DVV Verzekeringen Trofee, met het grootste palmares het veld in? Neen, niet Wout Van Aert of Mathieu Van der Poel. Zevenvoudig wereldkampioene Marianne Vos rijdt in Antwerpen haar eerste veldrit in bijna twee jaar tijd.

Lees meer

Wordt Soudal Scheldecross snelste cross van het jaar?

15.12.2016

Antwerpen maakt zich zaterdag op voor de 12de editie van de Soudal Scheldecross op Linkeroever. De vijfde manche van de DVV Verzekeringen Trofee belooft een razendsnelle wedstrijd te worden.

Lees meer

Bereikbaarheidsinfo Soudal Scheldecross

14.12.2016

Zaterdag vindt op het strand van Sint-Anneke de twaalfde editie plaats van de Soudal Scheldecross. Vanaf 8u30 kunnen alle veldritfans genieten van een goed gevuld programma. Opdat iedereen de Scheldecross vlot zou kunnen bereiken volgen hier enkele tips:

Lees meer

Marianne Vos hervat veldritcompetitie in Soudal Scheldecross

07.12.2016

Niemand minder dan veldriticoon Marianne Vos viert op 17 december in de Soudal Scheldecross Antwerpen (DVV Verzekeringen Trofee) haar terugkeer in het veld. De zevenvoudige wereldkampioene zal het aan de Schelde opnemen tegen onder andere Thalita de Jong en Sanne Cant.

Lees meer

Archief