IJsboerke Kids Cyclocross

Tijdens een aantal manches van de DVV Verzekeringen Trofee krijgen jongeren tot en met 12 jaar dankzij IJsboerke de kans om op een unieke manier met het veldrijden kennis te maken. Onder begeleiding van bondscoach Rudy De Bie, de gewezen wereldkampioenen Paul Herijgers en Roland Liboton en ex-wereldkampioen militairen Kris Wouters kunnen jongeren proeven van de verschillende omlopen. Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid meer is er niet nodig.

Mathieu Van der Poel, Wout Van Aert en Kevin Pauwels! Welke jonge veldritfan droomt er niet van om in hun voetsporen te treden? Dankzij de jeugdinitiatie van de Scheldecross in Antwerpen worden hun dromen misschien werkelijkheid! Onder begeleiding van Rudy De Bie, Paul Herijgers, Roland Liboton en Kis Wouters mogen jonge fans proeven van het uitdagende parcours in Antwerpen.

De jeugdinitiatie zal plaatsvinden op woensdag 13 december 2017 vanaf 14 uur.

Heb je er nu al zin in?

Inschrijvingen zijn afgesloten.

Ter plaatse inschrijven is nog mogelijk op woensdag 13 december tussen 13u en 14u in de grote tent op de Kastanjedreef middenin het parcours (Opgelet! niet te verwarren met de tent op de Gloriantlaan).