Inschrijven

Online voorinschrijvingen
(tot en met vrijdag 11 december)

Tarieven
GVA Santa Run
€ 22

Let op! Deelnemerslimiet!
Maximum 5.000 deelnemers

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de GVA Santa Run. Lees deze voorwaarden grondig na. Klik hier.

Voorinschrijvingen sluiten af op 11/12/2015 23u59.

Enkel na betaling van het inschrijvingsgeld is je deelname officieel bevestigd. Vermits er maximum 5.000 plaatsen zijn, dienen alle inschrijvingen meteen betaald te worden.

Er wordt geen enkel borstnummer op voorhand opgestuurd. Je kan je deelnamepakket op zaterdag 12 december vanaf 17uur afhalen in de Parkloods van Park Spoor Noord met het e-ticket dat u na betaling ontvangt.

Schrijf je nu online in

Groepsinschrijving
(t.e.m. vrijdag 4 december - 23u59)

Online inschrijven kan tot en met vrijdag 4 december 2015, 23u59 met online betaling.
Het inschrijvingsgeld dient uiterlijk op 4 december betaald te zijn. Inschrijvingen die op dat moment niet betaald zijn, vervallen.

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS BENT KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE EN KIEZEN VOOR GEZAMENLIJKE AFHALING. Ben je met minder dan 10, dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.

MET MINDER DAN 10 EN TOCH SAMEN INSCHRIJVEN ZONDER ALS GROEP BESCHOUWD TE WORDEN? DAT KAN! Het is mogelijk om meerdere personen toe te voegen via het individuele inschrijvingsformulier vooraleer je betaling te doen. Op die manier worden jullie inschrijvingen samen verwerkt. Inschrijvingen toevoegen kan door op de knop "verder winkelen" te drukken als je de vorige inschrijving hebt ingegeven.

Klik hier voor de instructies
en de groepsinschrijvingstool

Daginschrijvingen
(op zaterdag 12 december)

Tarieven
GVA Santa Run 5 km € 27