Praktische info

Wat is de GVA Santa Run

Programma & locatie

Deelnemerslijst

Deelnamepakket

Afhalen borstnummer/kerstpak

Bevoorrading

Kleedkamers & bewaring sporttas

Reglement

Bereikbaarheid

Het liefst zien we jullie allen met de fiets, de tram of de bus komen!
Plan je route hier met de Lijn. De eindbestemming is Park Spoor Noord Ingang Visestraat.
Jouw fiets kan je plaatsen op de fietsenstalling op Park Spoor Noord. Hier is plaats voor 300 fietsen.

MET DE TREIN?

Stap af aan het Centraal Station en neem vervolgens tram 3 naar de Schijnpoort. Indien je toch de auto verkiest, dan vind je hier de locaties waar je kan parkeren.

Parkeren

Kinepolis (1500 plaatsen) - Groenendaallaan 394, 2030 Antwerpen

  • Gratis parking
  • Tram 6 richting Olympiade tot halte "Schijnpoort". Volg bepijling (11min wandelen naar Park Spoor Noord).
  • Of meteen te voet van de parking. Volg de bepijling (2km, ongeveer 20 minuten wandelen)

Slachthuislaan (200 plaatsen) - parkeren op de voorziene parkeerstroken langs de weg

  • Gratis parking
  • Volg bepijling (10min wandelen naar Park Spoor Noord)

Denderstraat (200 plaatsen) - Denderstraat, 2060 Antwerpen

  • Gratis parking
  • Volg bepijling (10min wandelen naar Park Spoor Noord).

Sint-Jansplein

  • Betaalparking
  • Volg bepijling (10min wandelen naar Park Spoor Noord)

De start bevindt zich in Park Spoor Noord. Voor het afhalen van je borstnummer en het GVA kerstpak kan je terecht in de Parkloods.

Aankomst is voor het Havenhuis aan het Bonaparte dok, in de schaduw van het MAS.

Zie "Hoe geraak ik er?" voor een gedetailleerde routebeschrijving.

Het vlakke parcours van 5 kilometer vertrekt in Park Spoor Noord om 19u30 en komt aan voor het Havenhuis aan het Bonapartedok.

Trainingsschema's MyEnergyLab

Bereid je optimaal voor op jouw sportieve uitdaging samen met MyEnergyLab

Wil je toewerken naar een bepaalde afstand of je voorbereiden op een specifieke loopwedstrijd? Energy Lab biedt met MyEnergyLab het ultieme online trainingsplatform voor lopers van alle niveaus!

Energy Lab staat bekend als dé referentie op vlak van trainingsbegeleiding. Zowel recreatieve als competitieve lopers konden al terecht in de labo's in Paal-Beringen, Gent, Bree en Eindhoven voor een conditietest, uitgebreid advies en een daaraan gekoppeld trainingsschema. Met MyEnergyLab is de start van je sportieve droom vanaf nu nog maar enkele muisklikken verwijderd! In een mum van tijd stel je zelf een volledig gepersonaliseerd trainingsschema voor een bepaalde wedstrijd of afstand samen, en dat alles voor slechts 1 euro per week.

Nadat je sportprofiel ingesteld is, kan je een persoonlijk trainingsschema aanmaken. Eerst selecteer je je sport (lopen of fietsen) en niveau (beginner/gevorderde/expert). Dan kies je voor een bepaald evenement in binnen- of buitenland (bijvoorbeeld de Marathon van Rotterdam, de DVV Antwerp 10 Miles of de halve marathon van Brussel) of een bepaalde afstand (5 km, 10 km, 15, km, 16 km, 20 km, halve marathon, 30 km, marathon, 55 km) om naar toe te werken. Vervolgens selecteer je het aantal weken dat je wil trainen, het aantal trainingsdagen per week en je doeltijd. Daarna kan je overgaan tot de aankoop van het door jou samengestelde schema.

Genoeg theorie, tijd om aan de praktijk te beginnen! In het dasboard zie je linksboven meteen de inhoud van je eerstvolgende training te zien. Daarnaast krijg je ook in één oogopslag een handig overzicht met je trainingskalender, trainingsschema's, logboek, statistieken en een evenementenkalender. Training afgewerkt? Even afvinken en op naar de volgende sessie, die je weer een stapje dichter bij je sportieve doel brengt!

Wie zich nu inschrijft voor de "GVA Santa Run" kan genieten van een voordeelprijs van €5 voor een volledig gepersonaliseerd trainingsschema !

Opgelet: dit aanbod is beschikbaar tot 8 weken voor het evenement

Meer informatie via www.myenergylab.be