Inschrijven

Online voorinschrijvingen
(t.e.m. 18 mei 23u59)

Afstanden Tarief geldig
tot 6 mei
Tarief geldig tussen
7 mei en 18 mei

Fintro Stadsloop De Gentenaar 10 km
T-shirt

€ 15
€ 12
€ 18
€ 12

Fintro Stadsloop De Gentenaar 5 km:
T-Shirt

€ 10
€ 12
€ 13
€ 12
CM-Duorun 5 Km (inclusief T-shirts) € 15 (per duo) € 18 (per duo)

Alpro Kids Run 1 km

€ 5 € 8

Borstnummers kan je op 19 mei vanaf 11 uur afhalen in de inschrijvingstent op het Sint-Pietersplein met het e-ticket dat je na betaling van je inschrijving ontvangt.

Schrijf je nu online in

Extra's

Startnummer afhalen bij Trakks Gent

Op 16, 17 en 18 mei kan je je startnummer (van individuele inschrijvingen 1, 5 en 10 km) ophalen bij TraKKs Gent. Je kan je startnummer afhalen in de winkel in Gent (Poortakkerstraat 15, 9051 Gent) aan de hand van je e-ticket.

T-shirt

Bij inschrijving kan je een functioneel T-shirt van Fintro Stadsloop De Gentenaar 2019 bestellen. Dit technisch T-shirt (100% polyester) kost slechts € 12.

CM-Duorun

De CM-Duorun is 5 km en doe je met zijn tweeën. En samen delen jullie een bijzondere band. Die kan gerust heel gewoon lijken: vader en dochter, oma en kleinkind, broer en zus, juf en leerling, ploegbaas en arbeider … Maar het kan veel ruimer dan dat. Hebben jullie samen iets doorgemaakt wat jullie leven heeft veranderd? Heb je een thuisverpleger die voor jou hemel en aarde verzet?
Hoe de relatie ook in elkaar zit. Wat het verhaal ook is. Eén ding staat vast: jullie band is sterk als staal.

Tijdens de CM-Duorun toon je die band. Letterlijk! Met een buddyline zijn jullie aan elkaar verbonden. Zo stuwen jullie mekaar naar de eindmeet. Bij de inschrijving ontvang je niet alleen deze buddyline, maar krijgen jullie ook 2 matchende loopshirts. Als een superheld en sidekick voor elkaar. Samen zijn jullie voorbestemd om de finish te halen.

Groepsinschrijving
(t.e.m. maandag 6 mei - 23u59)

Online inschrijven kan tot en met 6 mei 2019, 23u59 met online betaling.

Het inschrijvingsgeld dient uiterlijk op 6 mei betaald te zijn. Inschrijvingen die op dat moment niet betaald zijn, vervallen.

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS BENT (OVER ALLE AFSTANDEN HEEN ) KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE EN KIEZEN VOOR GEZAMENLIJKE AFHALING. Ben je met minder dan 10, dan vervalt de "groep" en worden jouw inschrijvingen verder afgehandeld als individuele inschrijvingen.

BEN JE MET MINDER DAN 10 EN WIL JE TOCH SAMEN INSCHRIJVEN? DAT KAN! Het is mogelijk om meerdere wedstrijden of personen aan jouw inschrijving toe te voegen vooraleer je betaling te voldoen. Bij inschrijving via het individuele inschrijvingsformulier dien je de gegevens van de eerste loper volledig in te vullen en in het winkelwagentje te doen. Inschrijvingen toevoegen kan vervolgens door op de knop "verder winkelen" te drukken.

Klik hier voor de instructies
en de groepsinschrijvingstool

Daginschrijvingen
(zondag 19 mei 2019)

In de inschrijvingstent op het Sint-Pietersplein vanaf 11u00.

Tarieven
Fintro Stadsloop De Gentenaar 10 km
T-shirt
€ 18
€ 12
Fintro Stadsloop De Gentenaar 5 km
T-shirt
€ 13
€ 12
CM-Duorun 5 km (inclusief T-shirts) € 18 (per duo)
Alpro Kids Run 1 km € 8

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de Running Tour. Lees deze voorwaarden grondig na.