Bedrijven

BDO BEDRIJVENKLASSEMENT

Neem met je bedrijf deel aan de Fintro Stadsloop De Gentenaar en misschien worden jullie wel gekroond tot het snelste bedrijf van Gent!
Het BDO groepenklassement wordt opgemaakt aan de hand van de totaaltijd van de snelste 8 deelnemers op de 10 km afstand. Zowel mannen als vrouwen komen samen in aanmerking.

Lees hier het volledige reglement.

Uitslagen bedrijvenklassement

Ben je ingeschreven met je bedrijf? Maak je kenbaar! Stuur ons je bedrijfslogo (formaat: jpg - 100 X 66 pixels) en webadres en je krijgt een plaatsje op deze pagina.

Huur een tent in het gezellige BDO bedrijvendorp als verzamelpunt voor uw lopers en supporters.

Bekijk HIER enkele foto’s van het bedrijvendorp in 2017.

Bekijk HIER de afmetingen van het tentje van 5m X 5m

Download hier het bestelformulier

BDO BUSINESS RUNS

Vanaf dit jaar maakt de Stadsloop De Gentenaar deel uit van de BDO Business Runs. Dit is een reeks van 8 corporate running events, verspreid over heel België met als doel zoveel mogelijk bedrijven en hun werknemers te motiveren om te sporten.

Duizenden getrainde en minder getrainde collega's zullen het beste van zichzelf geven. Iedereen is welkom, van stagiair tot CEO, van absolute beginneling tot geoefende loper. Werknemers doen samen aan sport en gaan de strijd aan met andere bedrijven.

Vooraf en na afloop van de wedstrijden kunnen collega's en mogelijke zakenpartners elkaar op een andere, meer informele, manier leren kennen in het gezellige BDO Bedrijvendorp.

Meer info over de BDO Business Runs vind je op: www.bdobusinessruns.com.

BDO Business Runs - For you, we run the extra mile!