Inschrijven

Online voorinschrijvingen
(t.e.m. zondag 20 mei - 23u59)

Afstanden Tarieven geldig
tem 07/05/2018
Tarieven geldig tussen
08/05/2018 en 21/05/2018
Fintro Kortrijk Loopt 11 km € 15 € 18
Fintro Kortrijk Loopt 5 km € 10 € 13
T-shirt Fintro Kortrijk Loopt
€ 12 € 12

Na je betaling ontvang je een e-ticket per e-mail dat je de dag zelf dient mee te brengen (geprint of op je smartphone). Bewaar deze dus goed! Geen e-mail ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

Er worden geen borstnummers toegestuurd.

T-shirt

Bij je inschrijving kan je een uniek T-shirt bestellen dat speciaal ontworpen wordt voor Fintro Kortrijk Loopt voor Think-Pink. Het ontwerp wordt weldra bekend gemaakt!

Schrijf je nu online in

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de Running Tour. Lees deze voorwaarden grondig na. Klik hier.

Groepsinschrijving
(t.e.m. maandag 7 mei - 23u59)

Doe je mee aan Fintro Kortrijk Loopt voor Think-Pink samen met je collega's, vrienden of familie? Dan kan je als groep inschrijven tot en met maandag 7 mei.

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS BENT KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE. Ben je met minder dan 10, dan vervalt de "groep" en worden jouw inschrijvingen verder afgehandeld als individuele inschrijvingen.

MET MINDER DAN 10 EN TOCH SAMEN INSCHRIJVEN? DAT KAN! Het is mogelijk om meerdere personen toe te voegen via het individuele inschrijvingsformulier vooraleer je betaling te doen. Op die manier worden jullie inschrijvingen samen verwerkt. Inschrijvingen toevoegen kan door op de knop "verder winkelen" te drukken als je de vorige inschrijving hebt ingegeven.

Klik hier voor de instructies
en de groepsinschrijvingstool

Daginschrijvingen (maandag 21 mei)

In Sportcampus Lange Munte (Bad Godesberglaan 22, 8500 Kortrijk) vanaf 9 uur.

Afstanden Tarieven
Fintro Kortrijk Loopt 11 km € 18
Fintro Kortrijk Loopt 5 km € 13
T-shirt Fintro Kortrijk Loopt*
€ 12

*Zolang de voorraad strekt!