Knokke-Heist geeft elk kind kansen

"Knokke-Heist geeft elk kind kansen" is een overkoepelend samenwerkingsplatform tussen maar liefst 43 verschillende organisaties. De gemeente Knokke-Heist, het OCMW Knokke-Heist, maar ook verschillende welzijnsorganisaties, scholen... leveren al lange tijd heel wat inspanningen om kinderen zoveel mogelijk kansen te geven.

Iedere organisatie draagt bij vanuit de eigen ervaringen en in overleg maakte men een samenwerkingscharter op waarin drie concrete doelstellingen vervat zitten:

  • Kinderarmoede op een multidisciplinaire en integrale manier aanpakken via samenwerkingsverbanden
  • De toegankelijkheid van de diensten verhogen, zodat kansarme gezinnen sneller de weg vinden naar de noodzakelijke dienstverlening
  • Aanstellen van een brugfiguur

Door deze samenwerking leveren zij een bijdrage in het creëren van kansen aan kinderen. Soms zit het in de kleine dingen, zoals bijvoorbeeld elk kind de kans geven om naar een verjaardagsfeestje te kunnen gaan. Dit lijkt evident, maar dit is het niet voor gezinnen die het moeilijker hebben. Bij je inschrijving voor de Knokke 10K kan je €5 extra storten voor dit goede doel.

Meer informatie rond het project: http://bit.ly/2jwvU5K

Je eigen goed doel kenbaar maken? Dat kan!

Knokke 10K wil graag organisaties die lopen voor het Goede Doel ondersteunen.

Organiseer jij een sponsorloop tijdens de Knokke 10K? Dan kan je op deze pagina je organisatie in de kijker zetten én eventueel een oproep lanceren naar de deelnemers!

Bezorg ons via info@golazo.com een korte tekst over het goede doel (max 5 lijnen), het logo en de weblink hiervan.