Inschrijven

Online voorinschrijvingen

Afstanden Tarief geldig tot en met 16 september - 23u59 Tarief geldig vanaf 17 tot en met 28 september
Fintro Dwars door Mechelen 10 km € 15 € 18
Fintro Dwars door Mechelen 5 km € 10 € 13
Alpro Kids Run 1 km* € 5 € 8
Event T-shirt € 12 € 12

Borstnummers worden vooraf niet toegestuurd, maar kan je op zondag 29 september vanaf 12 uur afhalen in de inschrijvingstent naast de atletiekpiste in Sportpark De Nekker met het e-ticket dat je na betaling van je inschrijving ontvangt.

Schrijf je nu online in

Extra's

T-shirt

Bij inschrijving kan je een functioneel T-shirt van Dwars door Mechelen 2019 bestellen. Dit technisch T-shirt (100% polyester) kost € 12.

Medaille

Elke loper krijgt een medaille aan de finish (diameter 5 cm). Zo heb je achteraf een mooi aandenken van deze prachtige loopwedstrijd door Mechelen!

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de Fintro Running Tour. Lees deze voorwaarden grondig na. Klik hier.

Groepsinschrijving
(t.e.m. maandag 16 september - 23u59)

Doe je mee aan Fintro Dwars door Mechelen samen met je collega's, vrienden of familie? Dan kan je als groep inschrijven tot en met maandag 16 september.

Online inschrijven kan tot en met maandag 16 september, 23u59 met online betaling.

Het inschrijvingsgeld dient uiterlijk op 16 september betaald te zijn. Inschrijvingen die op dat moment niet betaald zijn, vervallen.

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS BENT (OVER ALLE AFSTANDEN HEEN) KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE. Ben je met minder dan 10, dan vervalt de "groep" en worden jouw inschrijvingen verder afgehandeld als individuele inschrijvingen.

MET MINDER DAN 10 EN TOCH SAMEN INSCHRIJVEN? DAT KAN! Het is mogelijk om meerdere personen toe te voegen via het individuele inschrijvingsformulier vooraleer je betaling te doen. Op die manier worden jullie inschrijvingen samen verwerkt. Inschrijvingen toevoegen kan door op de knop "verder winkelen" te drukken als je de vorige inschrijving hebt ingegeven.

Klik hier voor de instructies en de groepsinschrijvingtool

Daginschrijvingen
(zondag 29 september 2019)

In de inschrijvingstent naast de atletiekpiste in Sportpark De Nekker (Nekkerspoel-Borcht 19, 2800 Mechelen), vanaf 12.00 uur.

Afstanden Tarieven
Fintro Dwars door Mechelen 10 km € 18
Fintro Dwars door Mechelen 5 km € 13
Alpro Kids Run 1 km* € 8
Event t-shirt € 12