Bedrijven

BDO BEDRIJVENKLASSEMENT

Neem met je bedrijf deel aan Dwars door Mechelen en misschien worden jullie wel gekroond tot het snelste bedrijf van Mechelen!
Het BDO groepenklassement wordt opgemaakt aan de hand van de totaaltijd van de snelste 8 deelnemers op de 10 km afstand. Zowel mannen als vrouwen komen samen in aanmerking.

Lees hier het volledige reglement.

Ben je ingeschreven met je bedrijf? Maak je kenbaar! Stuur ons je bedrijfslogo (formaat: jpg - 100 X 66 pixels) en webadres en je krijgt een plaatsje op deze pagina.

Huur een tent in de gezellige BDO business zone als verzamelpunt voor uw lopers en en supporters. Deze plek is ideaal om in groep af te spreken en de ideale teambuilding voor jouw bedrijf!

Wenst u graag met uw bedrijf of vereniging aanwezig te zijn in de BDO Business Zone? Dat kan! Reserveer vandaag nog uw standruimte!

Praktische informatie:

Opbouw: zaterdag 23 september van 15u00 tot 18u00
Afbouw: zondag 24 september vanaf 18u00

Enkel visibiliteit van het bedrijf of de vereniging is toegelaten. Mogen wij vragen de exacte naam of tekst vooraf aan ons door te geven.
In de tent kunt u gadgets, borstnummers,... verdelen. Commerciële activiteiten of sampling aan voorbijgangers zijn niet toegestaan.

Togen, frigo's, etc. zijn niet toegelaten. U kunt drank- en foodbonnetjes vooraf bij ons aankopen aan gunstige tarieven. De cateringwagens bevinden zich in de onmiddellijke omgeving van de bedrijvenstandruimte.
Reserveren kan via bijgevoegd formulier tot 11 september. Opgelet de beschikbare oppervlakte is beperkt.

Download hier het bestelformulier

Bekijk HIER de afmetingen van het tentje van 5m X 5m

BDO BUSINESS RUNS

Dwars door Mechelen maakt deel uit van de BDO Business Runs. Dit is een reeks van 8 corporate running events, verspreid over heel België met als doel zoveel mogelijk bedrijven en hun werknemers te motiveren om te sporten.

Duizenden getrainde en minder getrainde collega's zullen het beste van zichzelf geven. Iedereen is welkom, van stagiair tot CEO, van absolute beginneling tot geoefende loper. Werknemers doen samen aan sport en gaan de strijd aan met andere bedrijven.

Vooraf en na afloop van de wedstrijden kunnen collega's en mogelijke zakenpartners elkaar op een andere, meer informele, manier leren kennen in het gezellige BDO Bedrijvendorp.

Meer info over de BDO Business Runs vind je op: www.bdobusinessruns.com.

BDO Business Runs - For you, we run the extra mile!