Inschrijven

Online voorinschrijvingen

Tarief geldig t.e.m. 11 maart Tarief geldig van 12 t.e.m. 24 maart
Fintro Dwars door Dendermonde 10 km € 15
(incl. uniek jubileumshirt)
€ 18
(incl. uniek jubileumshirt)
Fintro Dwars door Dendermonde 5 km € 10
(incl. uniek jubileumshirt)
€ 13
(incl. uniek jubileumshirt)
Fintro Dwars door Dendermonde 2,5 km € 8
(incl. uniek jubileumshirt)
€ 11
(incl. uniek jubileumshirt)
CM-Duorun 5 km € 15 (per duo)
(incl. CM-Duorun T-shirt)
€ 18 (per duo)
(incl. CM-Duorun T-shirt)
Alpro Kids Run 1 km* € 5
(incl. Kids T-shirt)
€ 8
(incl. Kids T-shirt)

*Bij inschrijving en deelname gaat u uitdrukkelijk akkoord dat er tijdens het event foto's genomen worden van het ingeschreven kind. De foto's zullen uitsluitend met behulp van het gepersonaliseerde rugnummer online te raadplegen en gratis te downloaden zijn. De foto's zullen voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Na je betaling ontvang je een e-ticket per e-mail dat je de dag zelf dient mee te brengen (geprint of op je smartphone). Bewaar deze dus goed! Geen e-mail ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

Er worden geen borstnummers toegestuurd. Deze kan je op zondag 24 maart vanaf 11 uur afhalen in het Óscar Romerocollege (Noordlaan, 9200 Dendermonde) op vertoon van je e-ticket.

Schrijf je nu online in

Extra's

T-shirt

WCUP Sports Nutrition en Veldeman Aannemingen schenken vanwege de 10e editie van Fintro Dwars door Dendermonde aan iedere deelnemer een jubileumshirt. Het ontwerp wordt weldra bekend gemaakt!

Bij de inschrijving kan je je gewenste maat aanduiden, dit is echter geen garantie dat deze nog beschikbaar is op het moment van de ophaling. Hoe vroeger je het T-shirt komt ophalen, hoe groter de kans dat je de juiste maat hebt!

CM-Duorun

De CM-Duorun is 5 km en doe je met zijn tweeën. En samen delen jullie een bijzondere band. Die kan gerust heel gewoon lijken: vader en dochter, oma en kleinkind, broer en zus, juf en leerling, ploegbaas en arbeider … Maar het kan veel ruimer dan dat. Hebben jullie samen iets doorgemaakt wat jullie leven heeft veranderd? Heb je een thuisverpleger die voor jou hemel en aarde verzet?
Hoe de relatie ook in elkaar zit. Wat het verhaal ook is. Eén ding staat vast: jullie band is sterk als staal.

Tijdens de CM-Duorun toon je die band. Letterlijk! Met een buddyline zijn jullie aan elkaar verbonden. Zo stuwen jullie mekaar naar de eindmeet. Bij de inschrijving ontvang je niet alleen deze buddyline, maar krijgen jullie ook 2 matchende loopshirts. Als een superheld en sidekick voor elkaar. Samen zijn jullie voorbestemd om de finish te halen.

Groepsinschrijving
(t.e.m. maandag 11 maart - 23u59)

Online inschrijven kan tot en met maandag 11 maart 2019, 23u59 met online betaling.

Het inschrijvingsgeld dient uiterlijk op 11 maart betaald te zijn. Inschrijvingen die op dat moment niet betaald zijn, vervallen.

ENKEL EN ALLEEN ALS JE MET 10 OF MEER DEELNEMERS (OVER ALLE AFSTANDEN HEEN ) BENT, KAN JE JE INSCHRIJVEN VIA DE GROEPSINSCHRIJVINGSMODULE. Ben je met minder dan 10, dan vervalt de "groep" en worden jouw inschrijvingen verder afgehandeld als individuele inschrijvingen.

BEN JE MET MINDER DAN 10 EN WIL JE TOCH SAMEN INSCHRIJVEN? DAT KAN! Het is mogelijk om meerdere personen toe te voegen via het individuele inschrijvingsformulier vooraleer je betaling te doen. Inschrijvingen toevoegen kan door op de knop "verder winkelen" te drukken als je de vorige inschrijving hebt ingegeven

Klik hier voor de instructies
en de groepsinschrijvingstool

Daginschrijvingen
(zondag 24 maart 2019)

In het Óscar Romerocollege (Noordlaan, 9200 Dendermonde) vanaf 11 uur.

Tarieven
Fintro Dwars door Dendermonde 10 km € 18
(incl. uniek jubileumshirt)
Fintro Dwars door Dendermonde 5 km € 13
(incl. uniek jubileumshirt)
Fintro Dwars door Dendermonde 2,5 km € 11
(incl. uniek jubileumshirt)
CM-Duorun 5 km € 18 (per duo)
(incl. CM-Duorun T-shirt)
Alpro Kids Run 1 km* € 8
(incl. Kids T-shirt)

*Let wel: bij de inschrijving kan je je gewenste maat aanduiden, dit is echter geen garantie dat deze nog beschikbaar is op het moment van de ophaling. Hoe vroeger je het T-shirt komt ophalen, hoe groter de kans dat je de juiste maat hebt.

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de Running Tour. Lees deze voorwaarden grondig na.