U bezoekt momenteel editie 2012 van de runningtour.be

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Praktische Info
Programma
 • 11u00: start inschrijvingen
 • 13u30: Chiquita Kids Run 1 km
 • 14u00: Start to Run 5 km
 • 15u00: Dwars door Brugge 15 km
Deelnamepakket voor elke deelnemer:
 • exclusieve herinneringsmedaille
 • kleedkamers en douches voorzien in de sporthal van Scholencampus Ter Groene Poorte (Spoorwegstraat)
 • gratis bewaarplaats sporttassen (in de sporthal)
 • correcte km- en tijdsaanduiding
 • uitgebreide bevoorrading onderweg (15 km) en aan de finish
 • uitslagen beschikbaar op www.dvvrunningtour.be
 • parcoursbeschrijving op www.dvvrunningtour.be
 • Sportinez-verzekering tijdens de wedstrijden. Klik hier voor meer info.
 • elektronische chip voor deelnemers van de 15 km en 5 km
Wedstrijden
Dwars door Brugge 15 km
 • Start: 15 uur: Spoorwegstraat
 • Aankomst: speelplaats Scholencampus Ter Groene Poorte (Spoorwegstraat)
 • Parcours: 14,5 km
Start to Run 5 km
 • Start: 14 uur: Vesten - bij het Minnewaterpark - Prof. Sebrechtsstraat (op 900 m van de inschrijvingen in de Scholencampus Ter Groene Poorte)
 • Aankomst: speelplaats Scholencampus Ter Groene Poorte (Spoorwegstraat)
 • Parcours: 4,7 km
Chiquita Kids Run: 6 tot 12 jarigen
 • Start: 13.30 uur: Spoorwegstraat
 • Aankomst: speelplaats Scholencampus Ter Groene Poorte (Spoorwegstraat)
 • Parcours: 1 km
Timing met chip
De tijdsmeting voor Dwars door Brugge 15 km en 5 km gebeurt opnieuw door middel van een electronische chip. Deze chip, die aan de achterzijde van het borstnummer kleeft, meet de nettotijd tussen start en finish. Dat betekent dat uw tijd pas begint te lopen als u over de startlijn passeert. Deze extra service zorgt voor een meer correcte tijdsopname.

Deze chip is in de inschrijvingsprijs inbegrepen. Het borstnummer met chip wordt aan de deelnemers bezorgd, de chip hoeft na afloop van de wedstrijd niet meer gerecupereerd te worden. Gelieve de beschermingsstrips op de chip niet te verwijderen om een correcte tijdsopname niet in gevaar te brengen.
Afhalen borstnummers met chip
Opgelet: de borstnummers worden niet meer thuis toegestuurd (behalve voor de Kids Run). Wie ingeschreven is ontvangt één week voor het evenement een e-mail of infobrief waarop het (borst)nummer vermeld staat. Met deze brief kunt u op 13 mei vanaf 11 uur in de sporthal van de Scholencampus Ter Groene Poorte (Spoorwegstraat) uw borstnummer met chip afhalen.

Wie ingeschreven is via een groep (school, bedrijf of vereniging) kan zijn borstnummer niet persoonlijk afhalen, maar moet zich wenden tot de groepsverantwoordelijke. Deze persoon zal instaan voor het afhalen en het verdelen van de borstnummers van de ganse groep.
Bereikbaarheidsinfo
Samen met mobiliteitspartner Slimweg vindt u hieronder alle mogelijkheden om te voet, met de fiets, het openbaar vervoer of de wagen Scholencampus Ter Groene Poorte te bereiken.

Klik HIER voor de concrete bereikbaarheidsinfo.
Parkeren
Kom naar Dwars door Brugge met de trein! De start bevindt zich op 200 m van het station van Brugge.

Parkings: Er is een overdekte parking aan de voorzijde van het station, waar je voor € 3,5 een volledige dag kan parkeren. Er zijn daar 1500 plaatsen beschikbaar.

Aan de achterzijde van het station bevinden zich nog eens twee bovengrondse parkings, waar je voor € 2 eveneens een volledige dag kan parkeren. Daar zijn er in totaal 340 beschikbare plaatsen.
Chiquita Kids Run
De Chiquita Kids Run is een loop over een afstand van 1 km, speciaal voor jongeren tussen 6 en 12 jaar. Niemand loopt te snel, niemand loopt te traag. Of je nu spurt of wandelt, ieder in zijn/haar eigen tempo. Voor elke loop krijg je een leuk Chiquita SportFit T-shirt en aan de aankomst mag je rekenen op een toffe herinneringsmedaille, een verfrissend drankje en een lekkere Chiquita banaan.
Partena Run Classics Vlaanderen
Deze run maakt deel uit van de Partena Run Classics Vlaanderen.

De Partena Run Classics Vlaanderen is een regelmatigheidscriterium met de tofste stratenlopen in de mooiste steden van Vlaanderen. Belgische atleten die minimum vier wedstrijden beëindigen, komen in aanmerking voor het eindklassement en het prijzengeld. Maar achter hen finishen nog duizenden 'winnaars': enthousiaste recreanten die lopen voor de fun, voor de sportieve uitdaging en voor hun gezondheid. Voor meer info klik hier.
Loper of supporter? Partena denkt met je mee!
Tijdens deze run vind je Partena ziekenfonds & partners in de buurt van de start of de finish. Bezoek zeker de Partena-stand. Spring voor onze camera en test je evenwicht.

Onze professionele coach geeft je graag persoonlijk advies voor meer balans in je leven. Zelfs voor de supporters is het zeker en vast een goed idee!
Als klant van Partena Ziekenfonds geniet je een korting op de deelnameprijs van de run bij voorinschrijving.
DVV Massage Team
Stramme spieren na één van de DVV Running Tour-wedstrijden? Laat je masseren door ons professioneel DVV Massage Team. Zij zullen in de buurt van de kleedkamers klaarstaan om jou na de wedstrijd te masseren. Een massage door deze sportverzorgers bevordert het herstel na de wedstrijd!
1 kilometer lopen = 1 euro goedkoper vliegen dankzij CheapTickets.be!
CheapTickets.be vindt dat je als loper voor je inzet beloond mag worden. Daarom krijgt elke loper die deelneemt aan één van de loopevenementen een korting van € 1 per gelopen kilometer. Na ontvangst van je kortingscode, kan je je vliegticket(s) naar eender welke bestemming mét korting boeken op www.CheapTickets.be.

Zo heb je nog een extra reden om veel te trainen en door te zetten tot aan de finish.

En dan is er nog één grote hoofdprijs: een all-in marathonreis, naar New York, Chicago, Londen of Berlijn. Iedereen die zijn kortingscode gebruikt bij het boeken van een vlucht, maakt hier automatisch kans op.

Kom tijdens het evenement zeker ook langs de CheapTickets.be stand en maak kans op 2 vliegtickets!

Inschrijven voor CheapTickets.be - Run2Fly

Heb je je nog niet geregistreerd en wil je graag lopen voor korting op je volgende vliegticket? Ga dan snel naar www.CheapTickets.be/run2fly, vul je gegevens in en binnen de twee weken na het loopevenement ontvang je je persoonlijke kortingscode per e-mail.
Partners

Running.be
Apache Tomcat/6.0.35 - Error report

HTTP Status 404 - /runningtour/2012/nl/cover/right_nolayout.jsp


type Status report

message /runningtour/2012/nl/cover/right_nolayout.jsp

description The requested resource (/runningtour/2012/nl/cover/right_nolayout.jsp) is not available.


Apache Tomcat/6.0.35

[an error occurred while processing this directive]