U bezoekt momenteel de site van de editie 2009.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Start to Run heeft al ontelbare beginnende sportievelingen conditie en fun opgeleverd. Zo ook Dirk Spillebeen. Een jaar geleden was hij nog een zware roker, vorige week liep hij de 15km van Dwars door Brugge!
Dwars door Brugge bood ook aan de allerkleinsten de kans om zich eens uit te leven. Meer dan 1000 enthousiaste kinderen namen deel aan de Chiquita Kids Run. Bekijk het verslag op ASICS Runners TV!
Hans Janssens en Veerle Dejaeghere hebben Dwars door Brugge gewonnen, de vierde manche van de Running Tour. 7000 lopers en een heerlijke lentezon tekenden present in Brugge om er een recordeditie en een waar loopfeest van te maken.
Heb jij deelgenomen aan de Chiquita Kids Run in Brugge? Download HIER GRATIS jouw foto's in HR. Een toffe herinnering aan een leuke dag!
De mooiste kiekjes van Dwars door Brugge samengepakt in een fotospecial.
7000 lopers en een heerlijke lentezon tekenden present om van Dwars door Brugge een recordeditie en een waar loopfeest te maken. Bekijk het verslag op ASICS Runners TV!
Veerle Dejaeghere startte dan toch in Brugge en liep meteen naar haar vierde zege op rij in de Running Tour. Ook Hans Janssens, Lander Van Droogenbroeck en Alexander Diaz Rodriguez presteerden naar goede gewoonte sterk. Lees hun reacties!
Partners
Running.be
Laatste nieuws:
Apache Tomcat/6.0.35 - Error report

HTTP Status 404 - /runningtour/2009/nl/cover/right_nolayout.jsp


type Status report

message /runningtour/2009/nl/cover/right_nolayout.jsp

description The requested resource (/runningtour/2009/nl/cover/right_nolayout.jsp) is not available.


Apache Tomcat/6.0.35

[an error occurred while processing this directive]