U bezoekt momenteel editie 2008 van runningtour.be.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen.

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Je kan nu al inschrijven voor de ING Antwerp 10 Miles, de ING Antwerp Marathon, de Short Run 5 km, de Ladies Run 5 km en de Chiquita Kids Run 1 km editie 2009.
Beste deelnemers aan de ING Antwerp Marathon 2008, Om één of andere mysterieuze reden gaat het gerucht de ronde als zou de ING Antwerp Marathon te lang geweest zijn. Niets is minder waar: het parcours is tot op de millimeter gelijk aan dat van vorig jaar.
Antwerpen was zondag in de ban van de loopsport. Niet minder dan 23.000 enthousiastelingen namen deel aan de verschillende wedstrijden, een absoluut record inzake publieke deelname voor een eendagsorganisatie in Vlaanderen. Met De Kenyaan Chebet op de marathon en Hans Janssens op de 10 miles kregen de topwedstrijden verdiende winnaars.
De ING Antwerp Marathon en Ten Miles is uitgegroeid tot een groot succes.Duizenden atleten en toeschouwers genoten van het loopfeest in de Scheldestad. Snuif zelf de sfeer op dankzij de videoreportage.
Heb je de Antwerp marathon of 10 Miles gelopen? Bekijk hier dan je uitslag!
Het was een groot loopfeest zondag in Antwerpen. Lees de reacties van de Belgische toplopers.
23.000 atleten doorkruisten Antwerpen. Er werd gerend, gevlogen, gesprongen, gedoken, gevallen en weer door gegaan. Bekijk een impressie van de marathon op You Tube!
Bekijk de mooiste foto's van de ING Antwerp Marathon & 10 Miles.
Editie 2008: 20 april
Running Tour