U bezoekt momenteel editie 2012 van runningtour.be.

>> Klik hier om naar de huidige editie over te schakelen

>> Sluit dit venster om op deze site te blijven.
Word een betere loper met Energy Lab
Het trainingsbegeleidingscentrum Energy Lab steekt al zijn energie in uw looptraining. Op basis van een inspanningstest krijgt u persoonlijk advies over de juiste voorbereiding op uw event naar keuze. Met een persoonlijk trainingsschema op basis van uw test kan u bovendien meteen aan de slag. U kan ook kiezen uit het aanbod voor persoonlijke begeleiding, uw voedingspatroon laten analyseren, en nog veel meer.

Loop langs op www.energylab.be voor alle info.
Garmin: loop met hulp van de satellieten en u weet alles over uw sessie
GPS is werkelijk overal tegenwoordig, zult u zeggen. Welja, zelfs aan de pols van de jogger. Om zonder coach te trainen, te vertrekken zonder kaart, te lopen in alle vrijheid !

1. Prestaties opvolgen
Een performante GPS voor lopers, zoals de Forerunner 310XT (foto) of 410 van Garmin, registreert meer gegevens aangaande uw loopsessie dan welk ander sporthorloge : snelheid, afstand, hartslag, hoogteprofiel, gemiddeldes, route,… En dit kan op de piste maar ook in de bossen. Terug thuis, detecteert uw computer draadloos nieuwe gegevens en u kunt uw koers herbeleven, delen met kennissen, bekijken op kaart en in grafiekvorm.

2. Een onbekende route volgen
Klaar voor wat verandering ? Op vakantie in het buitenland ? U downloadt gratis routes naar uw Forerunner die u kiest uit de miljoenen beschikbare trajecten op Garmin Connect, wellicht de grootste online lopersgemeenschap ter wereld !

3. Een trainingsschema volgen

Een bepaald doel voor ogen ? Ontwikkel uw programma, sessie per sessie, via Training Center, deze gratis toepassing wordt geleverd met uw Forerunner, daarmee brengt u alles over naar uw GPS. Ziezo, u hebt een echte coach aan de pols !

Meer info en een dealerlijst vindt u op www.garmin.be