Goed nieuws voor de liefhebbers van onze themalopen, want op 11 november pakken we weer uit met de populaire 11 km-uitdaging.

Voor degenen die de voorbije jaren niet meegedaan hebben, leggen we nog even kort het concept uit. Wij dagen jullie op zaterdag 11 november uit om 11 kilometer op een plaats en tijdstip naar keuze te lopen. Post nadien het bewijs op onze Facebook-pagina (of die van het event) of Twitter (#runningbe11k). Daarna kiezen wij 11 winnaars die een leuke prijs krijgen. Hou zeker het Facebook-event in de gaten.

Klein wist-je-dat-je in de rand: dit evenement zorgde ook voor het ontstaan van een loopclub ... De Kalenderlopers. In ons septembernummer lees je een reportage over deze loopclub.

Naamswijziging

De voorbije jaren lanceerden we deze actie altijd onder de noemer '11.11.11 Loop je kilometers zelf'. Dit jaar heet onze actie 'Running.be 11 K'. We vinden 11.11.11 best een fijne organisatie, maar onze actie staat daar compleet los van. En daar bestond de voorbije jaren soms al eens verwarring over.

Hoe win je tijdens Running.be 11 K?

1. Loop op 11 november 2017 11 kilometer op een plaats en tijdstip naar keuze
2. Post het bewijs (screenshot van je gegevens op Start 2 Run-app, Polar Flow, Garmin Connect, Strava, foto van je sporthorloge, ...) op onze Facebook-pagina (of die van het event) of tweet en gebruik #runningbe11k
3. Op maandag 13 november maken we de 11 winnaars bekend op onze website

Wat win je op 11.11.11?

Net zoals vorig jaar hebben we niet het budget om de winnaars een nieuwe auto te bezorgen. Maar we zorgen wel voor leuke loperscadeaus, gaande van smartphone-armbanden en looplampjes tot loopsokken. Hopelijk doen jullie even massaal mee als vorig jaar! Via onderstaande schema's van Paul Van Den Bosch kom je zeker in het juiste loopritme.