Wedstrijden

Win een trainingshirt van The North Face

Met de trainingcollectie wil The North Face je inspireren om je outdoordoel te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan die ultratrail die al zo lang op je verlanglijstje staat. In het kader daarvan delen sporters wereldwijd de weg naar hun doel op sociale media onder #itrainfor.

De trainingcollectie gebruik je indoor om dat outdoordoel te bereiken, maar je kan dit shirt ook perfect aantrekken voor een training bij goed weer. Het shirt gebruikt FlashDry-XD, een stof die gekenmerkt wordt door duurzaamheid, ademend vermogen en mobiliteit. Het is ook zeer licht en voelt comfortabel aan omdat het geen schurende stikels bevat.

Wij geven 10 van deze shirts weg! Waag je kans hieronder. De volledige trainingcollectie van The North Face bekijk je hier: https://www.thenorthface.eu/shop/nl/tnf-be/heren-activiteiten-trainen

Win Foam Roller van Sissel

Heel wat lopers hebben tegenwoordig een foam roller in huis. Niet onlogisch, want je kan dat product gebruiken tijdens de warming-up, cooling down of om spierpijn te bestrijden. Door met rollende bewegingen druk uit te oefenen op je spieren, maak je ze soepeler en neem je de spanning op stijve spieren weg. Dat resulteert in een verbeterde doorbloeding en afvoer van afvalstoffen en een betere spierkwaliteit in het algemeen. Op YouTube vind je voor elke spiergroep een gepaste foam roller-oefening.

De myofascia-rollers van Sissel zijn 40 centimeter lang en hebben een diameter van 15 centimeter.

Abonneer je hier of haal hem in de winkel

Klik hier

Facebook