Wedstrijden

Win een Milestonepod

Een klein, slim en krachtig hulpmiddel tijdens het lopen. Dat is de essentie van de MilestonePod. Je bevestigt dit product aan je schoen en vervolgens registreert het allerlei data terwijl je loopt. Denk aan verbrande calorieën en afgelegde afstand. Ook de Runficiency-indicator, die het toestel berekent op basis van diverse paramaters zoals snelheid en grondcontacttijd, is een interessant gegeven. Alle data van je trainingen en races komen samen in de bijbehorende app op je smartphone. Je hoeft je slimme telefoon trouwens niet mee te nemen als je gaat lopen. Nadien synchroniseren is perfect mogelijk.

Win de Wave Ultima 9 van Mizuno

De Wave Ultima van Mizuno is al aan zijn negende editie toe. Mizuno bouwde voor deze klassieker verder op de succesvolle fundamenten van zijn voorgangers, waardoor dit een uitstekende trainingsschoen is voor neutrale lopers die comfort en stabiliteit hoog in het vaandel dragen. Nieuw in deze schoen is de Cloudwave-technologie, die de bekende Waveplaat vervangt. Het is een brokje unieke middenzooltechnologie met een asymmetrische plaat, die aan de binnenzijde van de voet verder doorloopt dan aan de buitenzijde.

Resultaat: een meer stabiele en gedempte afwikkeling van de voet.

De Wave Ultima 9 van Mizuno kost 134,95 euro. Wij geven twee paar weg: een voor dames, een voor heren. Waag je kans hieronder.

Abonneer je hier of haal hem in de winkel

Klik hier

Facebook