InterviewGilles De Coster

Gilles De Coster is een bescheiden loper. De presentator van 'De Mol' trok pas twee jaar geleden zijn loopschoenen aan, maar heeft de smaak ondertussen wel stevig te pakken.

Lees meer

TrainingAfterburn

De stap naar krachttraining blijft voor veel lopers groot. Misschien overtuigt Afterburn je om de stap toch te zetten. Maak kennis met deze alternatieve intervaltraining.

Lees meer

SchemaMarathon

Plan je dit najaar een marathon en wil je die in 3 of 4 uur afwerken? Dan kunnen de schema's van Paul Van Den Bosch je zeker helpen.

Lees meer

TipsBorstnummer vastmaken

De kans is groot dat je voor een loopwedstrijd al eens met enkele speldjes stond te prutsen om je borstnummer fatsoenlijk vast te maken. Gelukkig bestaan er eenvoudige alternatieven om je borstnummer aan te brengen.

Lees meer

BlessureScheenbeenvliesontsteking

Er zijn weinig blessures die zoveel lopers zo hardnekkig kwellen als de beruchte scheenbeenvliesontsteking. Dus vroegen wij ons af: kunnen we onze lezers behoeden voor deze blessure? En zo ja, hoe?

Lees meer

MinigidsGreat Breweries Marathon

Op 18 juni vindt de tweede Great Breweries Marathon plaats. Dankzij onze minigids kom je perfect voorbereid aan de start.

Lees meer

AboactieWaterfles

Wie zich in mei of juni abonneert op running.be magazine, krijgt daar een waterfles van Contigo bovenop als welkomstgeschenk. Check hier ons aanbod.

Lees meer