Interview Bieke Ilegems

Nieuwsanker bij regionale tv-zenders ATV en TV Oost, presentatrice, actrice, schrijfster, echtgenote, moeder van twee dochters: Bieke Ilegems (46) is een kameleon. Rust, energie en kracht vindt de Antwerpse al jaren in yoga. En sinds kort ook in lopen.

Lees meer

Tips Lopen in de warmte

Lopen in de zomer is heerlijk. Zeker als je je een beetje voorbereidt. Want als je geen voorzorgen neemt, wordt zo'n zomers loopje, voor je het zelf beseft, een calvarietocht. Gelukkig geeft Energy Lab-coach Paul Van Den Bosch 5 nuttige tips waarmee elke loper het hoofd koel houdt.

Lees meer

Interview Via PanAm

Als Weking Van Reeth en Sebastiaan Vandermolen van Via PanAm iets doen, doen ze het goed. De Antwerpenaren liepen twee jaar lang door het Amerikaanse continent en kwamen dit voorjaar terug thuis. 'Het gevaarlijkste onderweg? Het verkeer!'

Lees meer

Schema Snelle 10 km

Een wedstrijd van 10 kilometer is een doel voor veel (beginnende) lopers. Ben je die afstand ondertussen de baas en is het tijd om de volgende stap te zetten? Drijf je snelheid dan op, dankzij het 12-wekenschema van Energy Lab-trainer Paul Van Den Bosch.

Lees meer

Training Kangoo Jumps

Geblesseerde lopers tevreden stellen, is geen eenvoudige taak. Probeer maar eens een work-out te vinden waaruit ze evenveel voldoening halen als uit een looptraining. Kangoo Jumps is misschien een goede optie. Onze vrouw testte het nieuwe fitnessconcept uit.

Lees meer

Tips Massagetechnieken

Twee knedende handen geven elke loper een duwtje in de rug. Zeker als het de handen van je lief zijn. Met deze praktische tips tover je je schattebout om tot je persoonlijke massagetherapeut.

Lees meer

Gezond en lekker eten volgens de regenboogkleuren

Gezond en evenwichtig eten en energie halen uit je voeding, doe je door verschillende kleuren op je bord te toveren! Elke kleur heeft bepaalde gezondheidsvoordelen. Hoe meer kleur, hoe gezonder je voeding. Daarom laten we je op deze pagina?s alle kleuren van de regenboog zien.

Lees meer