Interview Gert De Mangeleer

Een driesterrenrestaurant leiden, de wereld rondreizen, vier kinderen grootbrengen, je huis verbouwen en dan nog een marathon lopen. Kan dat? Ja! Het levende bewijs is Gert De Mangeleer, chef van Hertog Jan.

Lees meer

Schema AG Antwerp 10 Miles

Op 22 april staat de AG Antwerp 10 Miles weer op het loopmenu. Wij loodsen je samen met Paul Van Den Bosch van de 16 eindejaarsgangen naar 16 kilometers.

Lees meer

Training Tips voor beginners

Een nieuw jaar start met goede voornemens. Regelmatig gaan lopen, bijvoorbeeld. Alleen ... Hoe begin je juist te trainen? Wij zetten de belangrijkste vragen en antwoorden op een rij in onze beknopte gids voor beginnende lopers.

Lees meer

Events Haalbaar doel

Januari is voor veel lopers (in spe) hét moment om goede voornemens te concretiseren en een ambitieus loopdoel vast te leggen. Maar hoe hou je je doel realistisch? En hoe voorkom je dat je te hard van stapel loopt? We vroegen het aan Thijs Dekiere, physical coach bij Energy Lab.

Lees meer

Training Woonkamerwork-out

Voor en na het werk is het buiten nog een tijdje koud en donker. Voor veel lopers is dat het perfecte excuus om de loopschoenen in de kast te laten wegkwijnen. Terwijl je ook perfect thuis kan trainen dankzij onze woonkamerwork-out.

Lees meer

Kleding Laagjestheorie

Het is een typisch lopersdilemma: wat trek ik aan tijdens een winterse training? Hoe meer laagjes tegen de kou, hoe beter? Of juist zo weinig mogelijk, om te vermijden dat ik het al snel te warm krijgt? We klopten aan bij Runners' Lab voor meer uitleg over de laagjestheorie.

Lees meer

Training Marathontips Radcliffe

Sprak je rond de kerstboom of met Nieuwjaar de ambitie uit om in 2018 een marathon te lopen? Dan kan je wel wat advies gebruiken. Komt goed uit, want wij hadden in Disneyland een gesprek met Paula Radcliffe.

Lees meer